alt=""

Muista minut
alt=""

Lehdistötiedote

2017-09-15

Tamronilta uusi täyden kennon telezoom-objektiivi

Pressrelease image

Tamron jatkaa telezoom-objektiiviensa menestystä julkaisemalla suosittujen 150-600mm ja 70-200mm f/2.8 -objektiivien rinnalle uuden Tamron 100-400mm F/5-6.3 Di VC USD -objektiivin, jonka vahvuuksia ovat erityisesti loistava kuvanvakaus, nopea automaattitarkennus ja kevyt rakenne.

Tamron lanseeraa telezoom-valikoimaansa uuden objektiivin. Tamron 100-400mm F/5-6.3 Di VC USD on laadukas täyden kennon objektiivi, joka kunnioitettavasta polttovälistään huolimatta painaa vain hieman yli puolet Tamronin suositusta 150-600mm G2 -objektiivista - tarkalleen 1115 grammaa. Objektiivia voi käyttää vaivatta myös APS-C -kennon kameroissa, jolloin kuvakulma on noin 150-600mm.

Kaksoisprosessorit tuovat maksimaalisen tarkkuuden

Uusi super-telezoom on sekä tyylikäs että kestävä. Objektiivin kuori on valmistettu metallista, ja viimeistelty säänkestäväksi kumitiivisteillä, jotka pitävät kosteuden ja pölyn ulkopuolella. Tyylikäs, mutta samalla vankka muotoilu sopii monenlaisiin olosuhteisiin. Etulinssin fluoriittipinnoite estää naarmuuntumista sekä hylkii tehokkaasti likaa ja rasvaa, mikä tekee siitä myös helpon puhdistaa.

Sisäänrakennettu kuvanvakaaja (Vibration Compensation) mahdollistaa erinomaisen kuvanlaadun myös vähäisessä valossa. Kun kuva vaatii jalustan, Arca-Swiss-yhteensopiva jalustapanta kiinnitetään lisävarusteena. Tamronin uusimpien Premium -objektiivien tavoin myös 100-400mm F/5-6.3 Di VC USD -objektiivissa automaattitarkennus on Tamron USD -tarkennusmoottorin (Ultrasonic Silent Drive -ultraäänimoottori) ansiosta nopeampi ja varmempi kuin ennen, kiitos kahden tehokkaan mikroprosessorin.

Jopa 560mm polttoväli telejatkeella

Edistyksellinen optinen rakenne sisältää kolme ED-lasielementtiä, jotka poistavat kromaattisen aberraation aiheuttamat värivirheet ja parantavat kuvan terävyyttä. Tamronin suunnittelema eBand-pinnoite (Extended Bandwidth & Angular-Dependency) maksimoi valonläpäisyn ja torjuu tehokkaasti heijastuksia ja hajavaloa. Kuvista tulee värikylläisiä ja tasapainoisia.

Tamron 100-400mm F/5-6.3 Di VC USD -objektiivissa voi käyttää suuremman polttovälin saavuttamiseksi Tamron TC-X14 1.4x -telejatketta, jonka kanssa polttoväli on jopa 140-560mm.

Tamron 100-400mm F / 5-6.3 Di VC USD on yhteensopiva Tamron Tap-In -konsolin kanssa, jonka avulla voi esimerkiksi päivittää objektiivin ohjelmiston tai hienosäätää tarkennusta ja kuvanvakausta.

Yhteenveto Tamron 100-400mm F/5-6.3 Di VC USD

  • Täyden kennon objektiivi, jota voi käyttää myös APS-C -kennolla
  • VC-kuvanvakaaja (Vibration Compensation)
  • Hiljainen ja tarkka USD-moottori (Ultrasonic Silent Drive)
  • Nopea ja tarkka automaattitarkennus
  • Uudistettu metallikuorinen ulkoasu
  • Fluoriittipinnoitettu etulinssi ja sääsuojattu runko
  • Edistyksellinen optinen rakenne, sekä eBand-pinnoite (Extended Bandwidth & Angular-Dependency), joka maksimoi valonläpäisyn ja torjuu tehokkaasti heijastuksia ja hajavaloa.
  • Yhteensopiva Tamron TC-X14 1.4x -telejatkeen kanssa
  • Yhteensopiva Tamron Tap-In -konsolin kanssa


Hinta ja saatavuus

Tamron 100-400mm F / 5-6.3 Di VC USD -objektiivin hinta ja toimitusaika varmistuu myöhemmin syksyllä.


Lisätiedot: info@focusnordic.fi

Lue lisää

Uutisarkisto