Kehystetty seinäkollaasi – uniikki ulkoasu kotisi seinille

2021-10-05

Tässä askel askeleelta opas kuinka luoda kehystetty seinäkollaasi - helppo viikonloppuprojekti!

Tarvittavat materiaalit:

HUOMAUTUS: noudata kaikkia Command ™ -brändipaketin ohjeita pintojen asianmukaisen puhdistuksen, esivalmistelun, liimanauhan sijoittamisen ja suositeltujen painoarvojen suhteen.

 

Ohjeet:

1. Aseta kehykset lattialle tyhjän seinän eteen haluamasi kuvion mukaisesti.

Luo paperimalli jokaisesta kehyksestä jäljittelemällä ääriviivat paperille, jonka jälkeen leikkaat ne saksilla. Ripusta kuvat haluttuun malliin ScotchBlue ™ -maalarinteipillä. Asetelman muistamisen helpottamiseksi kirjoita lyhyt kuvaus jokaisesta kuvasta paperimalleihin. Nojaa taakse ja ihaile tulosta. Jätin oman asetelman viikoksi seinälle ennen kuin jatkoin projektia.

2. Kun olet tyytyväinen asetelmaan, puhdista seinäpinta isopropyylialkoholilla niistä kohdista joihin kehys mennee. Noudata pakkauksen ohjeita – älä käytä kotitalouksien puhdistusaineita.

3. Kiinnitä Command ™ -kiinnityspalat kehyksen taakse. Noudata pakkauksen ohjeita palojen sijoittamisessa ja painosuosituksessa. Muodosta setti vetämällä palat erilleen ja asettamalla kaksi yhteen, kunnes kuulet niiden napsahtavan. Poista toinen suojakalvo ja aseta pala kehykseen painamalla sitä tiukasti, jotta liimaus pysyy voimakkaana. Tee tämä kaikille kehyksesi kiinnityspaloille. Irrota sitten toiset suojakalvot ja paina kehystä seinälle 30 sekunnin ajan.

HUOMAUTUS: noudata kaikkia Command ™ -brändipaketin ohjeita pintojen asianmukaisen puhdistuksen, esivalmistelun, liimanauhan sijoittamisen ja suositeltujen painoarvojen suhteen. Esimerkiksi kaksi isoa kuvaripustussarjaa kestävät 3,6 kg. Tässä esimerkissä käytettiin kapeita kiinnityspaloja.

4. Irrota suoja vetämällä se hitaasti alhaalta ylös. Paina lujasti kaikkia kiinnityspaloja 30 sekunnin ajan.

5. Toista sama kuvio jäljellä oleville kehyksillesi. Aloita projekti keskimmäisestä kuvasta ja siirry kohti reunoja ennalta suunnitellun kuvion mukaisesti. Jos sinulla on kaveri, pyydä häntä pitämään kuvia paikallaan varmistaaksesi, että linjat ovat suorat.

6. Odota tunti ennen kuin kiinnität kehyksiä uudelleen. Paina palat yhteen, kunnes ne napsahtavat. Jos kehys ei ole suorassa, aseta se uudelleen.

Tilaa uutiskirje

Saat tiedon viimeisimmistä tuoteuutuuksista, inspiraatioista ja erikoistarjouksista.