Kuinka tehdä kollaasi Polaroid Labilla

2021-05-28

Kollaasiominaisuus on yksi Polaroid Lab -kameran luovista työkaluista. Sen avulla voit luoda suosikkidigikuvistasi Polaroid-kuvien mosaiikin.

Kollaasin tekeminen on helppoa ja hauskaa, kun noudatat seuraavia ohjeita:

  1. Kosketa Polaroid Lab -kuvaketta pääsovellusvalikosta.
  2. Valitse valokuva (saat parhaan tuloksen, jos valitset selkeästi valaistun kuvan, jonka kirkkaat värit ja elementit jakaantuvat koko kuva-alaan) ja kosketa sitten yläoikealla olevaa kohtaa ”Next” (Seuraava).
  3. Valitse kollaasin koko yläpalkista. Valitse sitten haluamasi vaihtoehto: epäjärjestyksessä olevat kuvat tai siistit rivit. Sovellus näyttää valotukset, jotka sinun on tehtävä. Kosketa alaoikealla olevaa nuolta.
  4. Ensimmäinen valokuva on korostettu oranssilla, jotta näkisit, että se on ensimmäinen valotettava kuva. Paina tarkistusmerkkiä, kun olet valmis valottamaan ensimmäisen kuvan ja noudata sovelluksen antamia ohjeita. Paina Labin punaista painiketta ensimmäistä kuvaa varten.
  5. Kun katsot puhelintasi nyt, huomaat, että toinen kuva on korostettu oranssilla.
  6. Jos jokin meni pieleen ja haluat yrittää uudelleen, palaa takaisin ja valitse ensimmäinen kuva uudelleen.
  7. Jatka ja tee kaikki valotukset.
  8. Jos valitsit kollaasin, jossa on enemmän kuin kahdeksan kuvaa, poista tyhjä filmipakkaus ja lataa uusi. Sovellus muistaa, missä olit, joten sinun on vain painettava tarkistusmerkkiä jatkaaksesi.
  9. Anna kuvien kehittyä valolta suojassa.

Polaroid

Tilaa uutiskirje

Saat tiedon viimeisimmistä tuoteuutuuksista, inspiraatioista ja erikoistarjouksista.