Valokuvaus
Video ja dronet

Tutustu katuihin Ricoh GR III:n ja Lume Cuben avulla

Hanki Lume Cube ILMAISEKSI, kun ostat Ricoh GR III

Kuva: Tomas Wikers · @tomaswikers

Lisää valoa katukuviin Lume Cubella

Saat 12.3. – 30.4.2021 välisenä aikana Lume Cuben ILMAISEKSI (arvo 109 €) ostaessasi Ricoh GR III:n. Erittäin pienikokoisen ja erittäin kirkkaan Lume Cuben avulla on entistä helpompaa kirkastaa otoksia tai saada aikaan efekti, josta olet aina haaveillut.

Kaikki:
1

Lajitteluperuste:

Näytä

Vangitse hetki kaduilla

Kadut ovat näyttämö, jossa miljöö ja päähenkilöt muuttuvat joka sekunti. Katukuvaus on tapa tutkia, tarkkailla ja tallentaa hetkiä, tunteita, tunnelmia ja jokapäiväistä elämää.

Katuvalokuvaa ei välttämättä tarvitse ottaa kadulla tai kaupunkiympäristössä. Pieniä, hauskoja tilanteita voi esiintyä missä tahansa, missä ihmiset tapaavat, kuten puistossa, kahvilassa tai kampaamossa. Pysähdy muutamaksi minuutiksi ja katso ympärillesi, tapahtuuko jotain mielenkiintoista? Jos ei, siirry eteenpäin ja kokeile toista sijaintia ja palaa ehkä myöhemmin.

Kaikki kuvat Tomas Wikers | @tomaswikers


Tietoja Ricoh GR III:sta

Katuvalokuvauksessa haluat yleensä sulautua ympäristöön, etkä kiinnittää liikaa huomiota itseesi. Huippuluokan pienikokoinen Ricoh GR III -digikamera on erinomainen valinta, sillä on ilo kuvata ja sitä on helppo kuljettaa mukana. Kun et käytä kameraa, se mahtuu täydellisesti taskuusi.

Tämä on kompaktikamera, joka on suunniteltu todella vakavasti otettavaan valokuvaukseen. Taskuystävällisestä muotoilustaan ​​huolimatta sen suorituskyky on yhtä suuri kuin järjestelmäkameralla, ja se sisältää myös valotuksen manuaalisen hallinnan ja muiden tärkeiden asetusten hallinnan. Ricoh GR III on varustettu 24 megapikselin APS-C-kokoisella kennolla, valovoimaisella 28 mm laajakulmaobjektiivilla ja sisäänrakennetulla kuvanvakautuksella. Langaton yhteys auttaa sinua jakamaan kuvat heti kuvaamisen jälkeen.

 

Tietoja Lume Cubesta

Tutustu Lume Cube 2.0:aan, täydelliseen valaistustyökaluun sisällöntuottajille, mikä on suunniteltu toimimaan missä tahansa ympäristössä ja kestämään kaikki elementit. Lume Cube 2.0 sisältää täydellisen yhdistelmän kokoa ja voimaa, kaikki pakattuna 40 mm kokoon, jossa on riittävästi voimaa koko huoneen valaistukseen! Yhdistä kameran, droonin, älypuhelimen, toimintakameran tai minkä tahansa sisällöntuottamislaitteen kanssa paremman valaistuksen saavuttamiseksi.

Lume Cube 2.0 on markkinoiden pienin, monipuolisin, ammattilaatuisin LED-valo valokuvaamiseen ja videokuvaamiseen. Lume Cube 2.0 sisältää uusimman kuvaamiseen suunnatun LED-tekniikan ja USB-C-latauksen, Lume Cube 2.0 edustaa kannettavan ja tehokkaan valaistuksen tulevaisuutta sisällöntuottajille. Säteillen päivänvalotasapainotettua 95+ CRI-valoa, uusi 80 asteen kulmalinssi tarjoaa puhtaan valon leviämisen ilman kirkkaita pisteitä, valaisten ammattimaisesti kaikki kohtaukset.

Valitse alue