Logotype for Focus NordicLogotype for Focus Nordic

Ostoehdot

Hinnat Sivustolla ilmoitetut hinnat ovat arvonlisäverottomia nettohintoja (alv 0%). Pidätämme oikeuden välittömiin hinnanmuutoksiin meistä riippumattomista syistä. Tälläisia ovat esimerkiksi tavarantoimittajan hintamuutokset ja valuuttakurssin muutokset.

Maksuehto Luotto-osastomme hyväksymille asiakkaille yleinen maksuehto on 30 päivää netto. Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. Eräpäivän jälkeen laskulta peritään korkolain mukainen laskuun merkitty viivästyskorko.

Toimitusehdot ja rahti Yli 700,00 euron (alv 0%) tilaukset toimitetaan rahtivapaasti päättämällämme kuljetustavalla. Tätä pienemmistä tilauksista peritään toimitus- ja käsittelykuluina 16,00 euroa (alv 0%).

Mahdolliset jälkitoimitukset toimitetaaan rahtivapaasti.

Reklamaatiot ja palautukset Emme hyväksy palautuksia, joita ei ole ennakkoon sovittu Focus Nordicin työntekijän kanssa. Jokaisesta palautuksesta on sovittava erikseen. Palautuksen yhteydessä on toimitettava lähetyslista palautuneista tavaroista, sekä alkuperäistä tilausta koskeva tilausnumero. Mikäli palautus ei täytä näitä vaatimuksia, palautetaan se lähettäjälle takaisin. Palautukset, joiden rahtikuluja ei ole maksettu lähettäjän toimesta, palautetaan lähettäjälle ilman toimenpiteitä. Reklaamaatio virheellisestä tavarasta tai puutteellisesta toimituksesta on tehtävä kahdeksan päivän kuluessa. Myös näissä tapauksissa on mukaan liitettävä lähetyslista, josta ilmenee tilausnumero. Tämä kaikki helpottaa palautusten käsittelyä ja mahdollistaa hyvitysten tekemisen nopeasti asiakkaillemme.

Kuljetusvauriot Mahdolliset kuljetusvauriot ilmoitetaan suoraan kuljetusyhtiölle. Hyvitysvaatimukset osoitetaan tällöin suoraan kuljetusyhtiölle. Pakkaukset on tällöin säilytettävä mahdollista tarkempaa tutkimusta varten.

Virheet ja kampanjatarjoukset Varaamme oikeuden mahdollisiin kirjoitusvirheisiin, joita voi tapahtua huolimatta siitä, että päivitämme jatkuvasti sivustoamme www.focusnordic.fi. Jos havaitset virheen sivuillamme, voitte olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Varaamme oikeuden olla toimittamatta jälkitoimituksia kampanjatarjousten ja loppuunmyyntien osalta.