Tämä on Focus Nordic

Kuva: Ole Henrik Skjelstad

Focus Nordic on johtava valo- ja videokuvaustuotteiden jakelija Euroopassa. Edustamme yli kahdeksaakymmentä tuotemerkkiä kahdellakymmenellä kahdeksalla markkinalla. Johdamme teollisuutta eteenpäin ja olemme omistautuneet jakamaan tietoa ja inspiraatiota. Arvioitu vuosiliikevaihtomme on 65 miljoonaa euroa.

Edustamme useita johtavia valokuvauksen, videokuvauksen ja optiikan valmistajia ja tuotemerkkejä ja tarjoamme laajan ja kattavan tuotevalikoiman asiakkaillemme. Saamme huomattavia synergiaetuja toimimalla eri maissa ja kulttuureissa, eri kielillä ja valuutoilla. Ruotsiin keskitetty pääkonttorimme hoitaa logistiikan, tuotehallinnan, markkinoinnin, rahoituksen ja tietotekniikan. Yhdessä eri maiden myyntitiimiemme, ja niiden markkinoiden asiantuntemuksen kanssa, katamme koko markkinamme paikallisesti.

 

Tehtävämme

Tavoitteenamme on tarjota loppukäyttäjille kaikki mitä he tarvitsevat optimaaliseen valokuvaus- ja videointikokemukseen. Olemme paras mahdollinen kumppani valmistajille ja tavarantoimittajille, lisäämällä arvoa heidän tuotemerkkeihinsä mahdollisimman korkealla tuotemerkin näkyvyydellä, tuotetietoisuudella ja markkinaosuudella.

 

Visiomme

Visiomme on olla ykkönen kaikilla markkinoilla, joilla olemme läsnä liikevaihdon, tulojen ja maineen suhteen. Pyrimme olemaan asiakkaillemme ja toimittajillemme arvostetuin mahdollinen kumppani valokuvauksessa, videokuvauksessa ja optiikassa, sekä tuomaan lisäarvoa heidän liiketoimintaansa.

Tilaa uutiskirje

Saat tiedon viimeisimmistä tuoteuutuuksista, inspiraatioista ja erikoistarjouksista.