Logotype for Focus NordicLogotype for Focus Nordic

Lume Cube Air with Diffusion Bulbs

The smallest and lightest photo and video lighting solution on the market. Includes two diffusors.

Pienin, kevein ja kirkkain

Ammattilaistason kirkkauden, kevyen ja kestävän rakenteen, monipuoliset kiinnitysvaihtoehot ja laajan himmenninvalikoiman yhdistävä Lume Cube AIR on monipuolinen valaistustyökalu kaikille paremman valokuvan ja laadukkaamman videosisällön etsijöille viemättä ketään konkurssiin.

Vertaansa vailla olevaa valoa
Kokoluokkansa parhailla LED-järjestelmillä varustettu Lume Cube AIR tuottaa 400 luxia metrin etäisyydelle, 60 asteen keilalla ja 5600K päivänvalotasapainotetulla värikylläisyydellä ja CRI arvolla +/- 90. Toisin sanoen se tuottaa runsaasti kuvaukseen ideaalia valoa.

Kompakti ja vedenpitävä rakenne
57 gramman painoinen ja 4,1 x 4,1 x 2,9 cm mittainen Lume Cube AIR on tyyppinsä pienin ja kannettavin valoratkaisu, joka sallii luovien tilaisuuksien löytämisen täysin uudella tavalla, säästä riippumatta tai jopa veden alla - 10 metrin syvyyteen asti!

Bluetooth ja applikaatio-hallittavuus
iOS tai Android appi, Lume-X, sallii älypuhelimen käytön kirkkauden, valomoodin, strobotahdin ja monen muun ominaisuuden säätöön, jopa useampien Lume Cube AIR-valojen kanssa.

Bluetooth-ominaisuus ja Lume-X appi sallivat valaisinjärjestelmän nopean hallinnan, luoden laitteista todellisen mobiilistudion.

Sisäänrakennettu magneettikiinnitys
Vakiotyyppisen 1/4" jalustaruuvikiinnityksen lisäksi sisäänrakennettu voimakas magneetti tarjoaa täydellistä kiinnitysvapautta ja joustavuutta, ja sallii monia erilaisia lisäkäyttökohteita valo- ja videokuvauksen lisäksi. LumeCube AIR voi toimia polkupyörän lisävalona, kiinnittyä auton pintoihin valaistusta tarvittaessa, toimia hätävilkkuna ja merkkivalona hätätilanteessa - vain mielikuvitus on rajana.

Paketin sisältö
Lume Cube AIRin mukana toimitetaan kaikki mitä tarvitset korkealuokkaisen valaistuksen lisäämiseksi kuvaus- ja videokuvaustarpeistoon

  • Valkoinen himmennin pehmeämmälle valolle
  • Oranssi himmennin lämpimälle ja pehmeälle valolle
  • Latauskaapeli (micro USB)
  • Kaulahihna (turvahihna)

Tekniset tiedot

Warranty
1 year(s)
Värilämpötila (Kelvin)
5600 °K
Virtalähde
USB
Valokeilan kulma (°)
60 °
Värintoistoindeksi
90
Kirkkaus (LUX)
400 LUX @ 1m LUX
LED-kategoria
Versatile, Studio-LED, Kameralle, Mobiilikuvaus, Green Screen, Action
Kirkkaus (LM)
1000 LM
Mitat (SxLxK) (mm)
41 x 41 x 29 mm
Vedenpitävä (m)
10 m

Tuotevaihtoehto

110626
Air with Diffusion Bulbs
LC-AIR11
EAN: 855239006763
Subtract 1 itemAdd 1 item
Lisää ostoskoriin