Logotype for Focus NordicLogotype for Focus Nordic

Orca OR-48 AUDIO ACCESSORY BAG - BUILT IN TROLLEY

Maailman ensimmäinen audiovarustelaukku joka muuntautuu audiotyöasemaksi.

Orca OR-48 Sound Cart on suunniteltu kuljettamaan mikserin, mikrofonipuomit, kaapelit ja kaikki lisävarusteet yhdessä kuljetusratkaisussa.

Sisäänrakennettu tukeva kärryjärjestelmä jämerillä pyörillä ja pehmeä olkahihna tekevät laukun kuljettamisesta helppoa kaikissa tilanteissa.

Orca audiovarustelaukut ovat ulkoisen alumiinirankansa, sisäisen hunajakennomaisen rakenteensa ja kerrostettujen vaahtomuovi- ja EVA-kumipehmusteidensa ansiosta erinomaisen hyviä suojelemaan herkkiä audiovarusteita. Rakenteensa ansiosta ne ovat helppoja kantaa, kevyitä ja monipuolisia.

Laukussa on monipuolinen sisäinen tilanjakojärjestelmä joka voidaan muokata sopimaan käyttäjän tarpeisiin. Kaksi ulkotaskuista on tarkoitettu lisävarusteiden kantamiseen, ja kaksi on erityisesti suunniteltu kuljettamaan mikrofonipuomeja.

Erityinen "Top Tray"-tilanjakaja lisätarvikkeille ja audiolaitteille laukun pääosiossa on päällystetty vetoketjulla kiinnittyvällä verkolla, jonka ansiosta sen sisältö on heti näkyvillä. Se myös antaa lisäsuojaa päälokerossa oleville varusteille laukun etupuolelta tulevilta iskuilta. Tarjotin voidaan kiinnittää laukun päälle pöydäksi johon voi asettaa mikserin ja rakentaa audiotyöaseman sen ympärille.

Laukussa on sisäänrakennettu LED-valo hämärässä työskentelyn helpottamiseksi ja pidike kuulokkeille.

Tekniset tiedot

Väri
Musta
Warranty
2 year(s)
Käyttötarkoitus
Videokamerat, Audio
Paino (g)
10100 g
Ulkomitat (SxLxK) (mm)
740x460x470 mm
Sisämitta, leveys (mm)
660 mm
Sisämitta, korkeus (mm)
370 mm
Sisämitta, syvyys (mm)
360 mm

Tuotevaihtoehto

110795
OR-48 AUDIO ACCESSORY BAG - BUILT IN TROLLEY
OR-48
EAN: 7290015563369
Subtract 1 itemAdd 1 item
Lisää ostoskoriin