Logotype for Focus NordicLogotype for Focus Nordic

Panasonic LUMIX S PRO 24-70MM F2,8 L-MOUNT

Ammattilaistason sääsuojattu 24-70 mm vakiozoomlinssi Panasonic Lumix S-sarjan täyskuvakoon kameroille.

Panasonic Lumix S Pro 24-70mm f/2.8 suuri F2.8 aukko ja erinomainen ilmaisu koko zoomausalueella sekä kaunis bokeh-vaikutelma.

LUMIX S PRO 24-70mm F2.8 -objektiivin avulla valokuvaajat voivat luoda monenlaisia taidevalokuvia suuritarkkuuksista suuren kontrastin maisemakuvista ja kaupunkikuvista impressionistisiin muotokuviin, joissa on uskomaton syvyys ja bokeh-tausta.

Kaksoistarkennusjärjestelmä, jossa on sekä lineaarinen moottori että askelmoottori, ja 480 kuvaa/sekunnissa nopeudella toimiva automaattitarkennus auttavat valokuvaajia tallentamaan nopeankin liikkeen.

Tiukat LEICA-laatustandardit täyttävät LUMIX S PRO -objektiivit takaavat uskomattoman tarkkuuden kaikilla polttoväleillä ja koko kuvan alalla. Tämä tekee niistä tinkimättömän, huippulaatuisen valinnan täyden koon kennon peilittömiin kamerajärjestelmiin.

  • Leica on Leica Microsystems IR GmbH -yhtiön rekisteröity tavaramerkki

Nopea ja hiljainen videokuvauksessa

Videotuen ansiosta käyttäjillä on kaikki tallennukseen tarvittava LUMIX-kamerassaan. Sen lisäksi, että se tekee aukon säädöt tasaisesti, niin ettei valotukseen tule äkillisiä muutoksia, se on myös hiljainen, minkä ansiosta otoksen ääni tallentuu paremmin. Kaiken lisäksi tämän objektiivin mahtava automaattitarkennuksen suorituskyky tallentaa erinomaista 4K-videokuvaa, jossa täsmällinen tarkennus on erittäin tärkeää.

Kenttäkäyttöön valmistettu

Uskaltaudu ulos lähes millaisessa tahansa säässä tai kuvausolosuhteissa. Objektiivi on pöly- ja roiskesuojattu ja suunniteltu käytettäväksi jopa -10 °C lämpötilassa, joten se on riittävän kestävä kovaankin ulkokäyttöön. Sen rakenne suojaa sisällä olevaa linssijärjestelmää hiekalta, sateelta ja muilta epäpuhtauksilta ja tekee objektiivista täydellisen karuissakin oloissa kuvaamiseen. Nyt mikään ei estä sinua kuvaamasta haluamiasi luovia luonto- tai maisemakuvia.

* Pöly- ja roiskesuojaus ei takaa, että objektiivi ei vahingoitu, jos se joutuu suoraan kosketukseen pölyn ja veden kanssa.

Huippuluokan optista suorituskykyä

18 linssiä 16 ryhmässä:
– 3 asfääristä linssiä
– 4 Extra-Low Dispersion -linssiä
– 1 Ultra High Refractive Index -linssi

Asfääriset (ASPH) linssit pienentävät kokoa ja painoa ja estävät tehokkaasti pallopoikkeamia ja vääristymiä.

Extra-Low Dispersion (ED) -linssit korjaavat kromaattisia poikkeamia ja antavat kuville terävän, suuren kontrastin ja selkeät värit kulmasta kulmaan.

Ultra-High Refractive Index (UHR) -linssit parantavat optista suorituskykyä, pienentävät kokoa ja painoa ja antavat yhtenäisen kuvanlaadun kuvan keskeltä reunoille asti.

Tekniset tiedot

Valokuvaus / Videokuvaus
Valokuvaus
Tarkennuksen tyyppi
Automaattitarkennus
Suodinkierre (mm)
82 mm
Kuvanvakaaja
Ei
Suurin aukkoarvo
2.8
Polttovälialue
24-70 mm
Objektiivin kiinnitys
Panasonic/Leica L
Piirtoympyrä
Täyskenno
Lähin tarkennusetäisyys (cm)
37 cm
Linssielementti/ryhmä
18/16
Himmenninlehdet
11
Warranty
2 year(s)
Väri
Musta
Maksimisuurennos (x)
0.25 x
Pienin aukkoarvo
22
Pituus (mm)
140 mm
Halkaisija (mm)
91 mm
Paino (g)
935 g

Tuotevaihtoehto

112379
LUMIX S PRO 24-70MM F2,8 L-MOUNT
S-E2470E
EAN: 5025232899074
Subtract 1 itemAdd 1 item
Lisää ostoskoriin