Tourbox

Tourbox perustettiin vuonna 2016 tavoitteenaan luoda työkaluja, jotka muuttaisivat sisällöntuottajien maailman. Tourbox pyrkii jatkuvasti vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin, kun kyse on tehokkaammasta työskentelystä. Se on saanut paljon arvostusta luovalta alalta ja siitä on tullut monien sisällöntuottajien ensimmäinen valinta työnkulkujensa nopeuttamiseksi.

Tourbox on innovatiivinen tuotemerkki, joka tarjoaa kattavan ratkaisun luovien alojen ammattilaisille, jotka haluavat virtaviivaistaa työnkulkuaan ja parantaa tuottavuuttaan. Tyylikkään ja intuitiivisen muotoilun ansiosta Tourbox tarjoaa mukautettavia ohjaimia, joita voidaan käyttää useiden ohjelmistosovellusten, kuten Photoshopin, DaVinci Resolven, Lightroomin ja Premiere Pron, kanssa. Yksi Tourboxin tärkeimmistä eduista on sen kyky nopeuttaa toistuvia tehtäviä ja vähentää monimutkaisten toimintojen suorittamiseen tarvittavaa aikaa. Kartoittamalla näppäimistön pikanäppäimet, hiiren napsautukset ja muut syötteet fyysisiin painikkeisiin ja nappiin Tourboxin avulla käyttäjät voivat työskennellä tehokkaammin ja tuloksekkaammin, olivatpa he sitten retusoimassa valokuvia, muokkaamassa videoita tai suunnittelemassa grafiikkaa.

Kategoriat

Kaikki
Kaikki:2
Kaikki
2

Lajitteluperuste:

Näytä

TourboxNEO controller for digital creators
TuoteNro
121177
EAN
8600039962250
Varastossa
179,00 €
TourboxELITE controller for digital creators
TuoteNro
121407
EAN
6973298600020
Tilapäisesti loppu
289,00 €

TourBox NEO

TourBox NEO on erittäin edistyksellinen ja monipuolinen ohjain, joka on suunniteltu luoville ammattilaisille, jotka työskentelevät valokuva- ja videoeditointiohjelmistojen, graafisen suunnittelun työkalujen ja muiden luovien sovellusten parissa. Se tarjoaa tehokkaan ja intuitiivisen tavan olla vuorovaikutuksessa näiden ohjelmien kanssa, mikä auttaa käyttäjiä virtaviivaistamaan työnkulkuaan ja lisäämään tuottavuuttaan.

TourBox NEO -laitteessa on kompakti ja ergonominen muotoilu, joka mahtuu mukavasti kämmenelle. Siinä on useita ohjelmoitavia painikkeita, valitsimia ja liukusäätimiä, jotka voidaan mukauttaa tarpeisiisi. Näin pääset nopeasti käsiksi yleisesti käytettyihin toimintoihin ja työkaluihin, mikä säästää aikaa ja vähentää pikanäppäinten tarvetta. Yksi TourBox NEO:n merkittävimmistä ominaisuuksista on sen intuitiivinen käyttöliittymä, joka on suunniteltu toimimaan saumattomasti monenlaisten luovien sovellusten kanssa. Se tukee suosittuja ohjelmia, kuten Adobe Photoshopia, Lightroomia, Premiere Prota ja After Effectsiä, sekä Capture Onea, Final Cut Prota ja DaVinci Resolvea.

TourBox Elite

TourBox Elite -laitteessa on tyylikäs ja tyylikäs muotoilu, joka on sekä ergonominen että toimiva. Siinä on useita ohjelmoitavia painikkeita, valitsimia ja liukusäätimiä, jotka voidaan mukauttaa tarpeisiisi. Näin pääset nopeasti käsiksi yleisesti käytettyihin toimintoihin ja työkaluihin, mikä vähentää näppäimistön pikanäppäinten ja muiden hankalien syötteiden tarvetta.

Yksi TourBox Eliten merkittävimmistä ominaisuuksista on sen intuitiivinen käyttöliittymä, joka on suunniteltu toimimaan saumattomasti monenlaisten luovien sovellusten kanssa. Se tukee suosittuja ohjelmia, kuten Adobe Photoshopia, Lightroomia, Premiere Prota ja After Effectsiä, sekä Capture Onea, Final Cut Prota ja DaVinci Resolvea. TourBox Elite on hyvin mukautettavissa, joten voit luoda mukautettuja profiileja ja esiasetuksia eri sovelluksia ja työnkulkuja varten. Tämä tarkoittaa, että voit vaihtaa eri projektien tai tehtävien välillä helposti ilman, että ohjainta tarvitsee ohjelmoida joka kerta uudelleen.

Tilaa uutiskirje

Saat tiedon viimeisimmistä tuoteuutuuksista, inspiraatioista ja erikoistarjouksista.