01_117068.png
02_117068.png
03_117068.png
04_117068.png
05_117068.png
06_117066.png
01_117068.png
02_117068.png
03_117068.png
04_117068.png
05_117068.png
06_117066.png
10 years warranty
Focus Sport Optics

Focus Sport Optics

Focus Optimum 10x42 VHG ED

Kiikarit on tehty ulkoilijoille ja lintubongareille, jotka asettavat kiikareille korkeimmat mahdolliset vaatimukset. Focus Optimum 10x42 ED on kiikari, jossa on kevyt ja säänkestävä rakenne, jossa on erinomainen optinen rakenne. Focus Optimum tarjoaa täydellisen luontokokemuksen hämmästyttävällä terävyydellä ja todenmukaisella värintoistolla.

Lue lisää
TuoteNro
117069
Valm. TuoteNro
BW5 10X42
EAN
7391879050047

Varastossa

439,00 €

Focus Optimum 10x42 ED

Monille ihmisille luonnossa liikkuminen on tärkeää hyvinvoinnin kannalta. Se on maaginen paikka, jonne me kaikki olemme tervetulleita, jossa voimme levätä, tutkia ja löytää itsemme.

Pohjoismaiden luonto on upea maisema, jossa on paljon erilaisia syviä metsiä, lukemattomia järviä, jokia, niittyjä, vuoria, vuonoja, poukamia ja saaristoja.

Kaikissa näissä paikoissa on yksityiskohtia ja villieläimiä, joita ihmissilmän voi olla vaikea havaita.

Pohjoismaiden luonto ei ole vain villi ja kaunis, vaan se voi myös asettaa vaikeita haasteita. Pimeys, kylmyys, myrskyt, sade ja vaihtelevat säät ja lämpötilat. Muutamasta miinusasteesta aina alle miinus 30 asteeseen saakka asettaa suuria vaatimuksia sekä laitteille että ihmisille.

Se on paikka täynnä seikkailua, ja siellä on aina jännittäviä asioita löydettävänä ja nähtävänä, ja siksi olemme luoneet Focus Optimumin.

Focus Sport Optics perustettiin lähes 40 vuotta sitten, ja olemme siitä lähtien kehittäneet kiikareita, tähystyskaukoputkia ja etäisyysmittareita pohjoismaiseen ilmastoon.

Focus Optimum on kaikkien aikojen edistyksellisin kiikarimme. Se on tehty seikkailijalle, metsästäjälle, lintubongareille ja luonnon ystävälle, joilla on korkeimmat vaatimukset rakenteen, terävyyden ja todenmukaisen värintoiston suhteen.

Focus Optimum on tehty sinulle!

Optinen rakenne

Erinomaisen optisen rakenteen ansiosta, joka koostuu yhdestä ED-linssistä sekä dielektrisistä ja vaihepinnoitetuista linsseistä, Focus Optimum tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun, jossa on teräviä yksityiskohtia ja korkea kontrasti koko näkökentässä.

Objektiivien kehittynyt optinen pinnoite tuottaa todentuntuisen värintoiston ja näyttää luonnon suuruuden juuri sellaisena kuin se on.

Optisen rakenteen ansiosta yksityiskohdat näkyvät myös pimeässä ja haastavassa ympäristössä ja heikentyneessä valaistuksessa.

Ote on vakaa, tasapainoinen ja tuntuu luonnolliselta. Tarkennussäätimessä on juuri sopiva vastus, jonka avulla löydät terävyyden nopeasti, vaikka sataisi tai sinulla olisi paksut talvihanskat. Okulaarissa on kierrettävä silmäsuppilo, joka mahdollistaa miellyttävän katselun silmälasien kanssa tai ilman.

Runko koostuu alumiini- ja magnesiumseoksesta, joka luo kevyen mutta samalla erittäin kestävän rungon, joka kestää käyttöä kaikissa sääolosuhteissa. Runko on päällystetty vankalla ja kestävällä kumipäällysteellä, joka kestää kaikkia luonnonvoimia ja antaa samalla hyvän otteen käsineiden kanssa tai ilman.

42 mm:n etulinssissä on edistyksellinen FMC-pinnoite, joka hylkii likaa, sadetta ja sormenjälkiä ja auttaa antamaan selkeän kuvan myös huonommissa sääolosuhteissa.

Focus Optimum on vedenpitävä ja typpikaasulla täytetty, mikä tarkoittaa, ettei tähystyskaukoputkeen muodostu kondenssia. Mukana tulee käytännöllinen kotelo suojaa ja kuljetusta varten sekä mukava kaulahihna.

Focus Optimum 10x42 ED on kompakti ja helppokäyttöinen monitoimikiikari, joka sopii erinomaisesti lintubongailuun, metsästykseen ja luonnon kauneuden tutkimiseen. Sitä on helppo pitää paikoillaan pidempään, ja sen pieni paino yhdessä mukavan kaulahihnan kanssa mahdollistaa sen pitämisen kaulassa koko vaelluksen ajan.

Focus Optimumin avulla haluamme, että koet luonnon sellaisena kuin se on. Majesteettinen, parantava ja täynnä seikkailuja, jotka odottavat löytämistä.

Focus Optimum on pohjoismaalaisten pohjoismaalaisille tekemä tuote.

Focus Optimum on tehty sinulle.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Optinen rakenne koostuu yhdestä ED-linssistä sekä dielektrisestä ja vaihepinnoitetusta linssistä. Focus Optimum tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun ja terävät yksityiskohdat.

  • Kevyt mutta kestävä rakenne helpottaa paikallaan pitämistä pidemmän aikaa.

  • Focus Optimum on vedenpitävä ja typpikaasulla täytetty, mikä tarkoittaa, että kiikariin ei muodostu kondenssia.

  • Kehittynyt FMC-pinnoite hylkii likaa, sadetta ja sormenjälkiä ja auttaa antamaan selkeän kuvan myös huonommissa sääolosuhteissa.

Tekniset tiedot

Käyttötarkoitus
Luonnon tarkkailu, Metsästys, Lintubongaus
Mitat (SxLxK) (mm)
128x147x53
Diopterin säätö
+/-3
Ulostulopupilli Ø (mm)
4,2
Silmäetäisyys (mm)
17
Silmäsuppilot
Ylöskäännettävä
Näkökenttä (kulma) (°)
6,5
Näkökenttä (näennäinen) (°)
65
Lasin tyyppi
ED, BaK-4
Pupilliväli
56-76
Suurennos (x)
10
Optinen pinnoite
Phase Coating, FMC, Dielectric Coating
Prisma
Kattoprisma
Jalustasovitin
Kyllä
Hämäräluku
20
Vedenpitävä (m)
Yes
Paino (g)
711
Warranty (year(s))
10
Näkökenttä (1000m) (m)
114
Lähin tarkennus (m)
2
Objektiivin halkaisija (mm)
42

Inspiraatio

Salli markkinointievästeet nähdäksesi tämäntyyppinen Focus Nordicin sisältö

Lataa

Tuote kuvat

Lataa

Tuotemerkin logot

Lataa

Tilaa uutiskirje

Saat tiedon viimeisimmistä tuoteuutuuksista, inspiraatioista ja erikoistarjouksista.