Valokuvaus
Video

Kiikaritähtäimet

Meillä on laaja valikoima kiikaritähtäimiä, joista valita riippuen siitä, mihin tarkoituksiin käytät niitä. Ensimmäinen kysymys on, käytätkö sitä lähietäisyydellä, keskialueella vai pitkällä kantamalla. Kun tähän kysymykseen on vastattu, on paljon helpompaa tehdä hyvä päätös siitä, mikä kiikaritähtäin sopii sinulle parhaiten. Tähtäin valikoimastamme löydät kiikaritähtäimet kiinteillä ja säädettävillä suurennuksilla, sekä punapistetähtäimet eri malleissa ja linssin halkaisijoissa <a href="https://www.focusnordic.fi/tuotemerkit/focus-sport-optics/" title="Focus Sport Optics">Focus Sport Opticsilta</a>.

Lue lisää
Kuva: Jan Brezina
Kiikaritähtäimet:
1

Lajitteluperuste:

Näytä

Meillä on laaja valikoima kiikaritähtäimiä, joista valita riippuen siitä, mihin tarkoituksiin käytät niitä. Ensimmäinen kysymys on, käytätkö sitä lähietäisyydellä, keskialueella vai pitkällä kantamalla. Kun tähän kysymykseen on vastattu, on paljon helpompaa tehdä hyvä päätös siitä, mikä kiikaritähtäin sopii sinulle parhaiten. Tähtäin valikoimastamme löydät kiikaritähtäimet kiinteillä ja säädettävillä suurennuksilla, sekä punapistetähtäimet eri malleissa ja linssin halkaisijoissa Focus Sport Opticsilta.

Kiinteät kiikaritähtäimet

Kiinteät kiikaritähtäimet tuovat usein terävämmän ja kirkkaamman näkymän, jotta voit tarkasti määrittää kohteesi verrattuna säädettävään kiikaritähtäimeen. Niitä on helppo käyttää, koska säätöjä ei tarvitse tehdä yhtä paljon, joten et tee niin helposti virheitä ja ammu ohi kohteestasi. Kiinteissä kiikaritähtäimissä on myös vähemmän  osista, mikä tekee niistä tukevia ja kestäviä.

Säädettävät kiikaritähtäimet

Säädettävät kiikaritähtäimet ovat täydellisiä metsästettäessä laajaa valikoimaa erilaisia ​​eläimiä sekä lyhyiltä että pitkiltä matkoilta. Voit käyttää säädettävää kiikaritähtäintä missä tahansa, jos haluat pienentää suurennusta lyhyen matkan ammuntaan, voit tehdä sen, ja sitten vahvistaa suurennusta pitkiä matkoja varten. Niille, jotka haluavat enemmän hallintaa, tällainen laajuus on juuri sinulle. Säädettävän kiikaritähtäimen avulla voit säätää suurennusta kohteen liikkuessa lähemmäksi niin, että keskityt siihen kokonaan alusta loppuun.

Punapistetähtäimet

Jos et tarvitse suurennusta kiikaritähtäimeltäsi, punapistetähtäin voi olla sinulle sopiva. Punapistetähtäin antaa käyttäjälle paremman tietoisuuden ympäristöstä ampumisen aikana. Kiinteällä tai säädettävällä kiikaritähtäimellä voit helposti saada ns. putkinäön, jossa keskityt vain eteen. Koska punapistetähtäimellä et saa putkinäköä, voit huomioida kokonaan kaiken mitä havainnoit ääreisnäölläsi ja nähdä kaiken ympärilläsi tapahtuvan. Punapistetähtäin sopii täydellisesti lähietäisyydellä oleviin kohteisiin, kuten kilpailuammuntaan, hupiammuntaan ja muiden lähikohteiden ammuntaan.

Focus Nordic Knitter Business Park Kutojantie 6-8 FI-02630 Espoo Y-tunnus: 2654094-5

Etsi Google Mapsista

Valitse alue