Lisää tuotteet ostoskoriin ennen siirtymistäsi kassalle

Valokuvaus
Video
01_127234.png
02_127234.png
03_127234.png
04_127234.png
05_127234.png
06_127234.png
07_127234.png
08_127234.png
09_127234.png
10_127234.png
11_127234.png
12_127234.png
13_127234.png
14_127234.png
15_127234.png
16_127234.png
17_127234.png
18_127234.png
01_127234.png
02_127234.png
03_127234.png
04_127234.png
05_127234.png
06_127234.png
07_127234.png
08_127234.png
09_127234.png
10_127234.png
11_127234.png
12_127234.png
13_127234.png
14_127234.png
15_127234.png
16_127234.png
17_127234.png
18_127234.png
Uusi
Celestron

Celestron

Origin Intelligent Home Observatory

Tähtitarkkailu ja astrokuvaus uudelleenmääriteltynä: Celestron Origin on älykäs, kaiken kattava kotitähystyslaite, joka tallentaa upeita näkymiä himmeistä, syvän taivaan taivaan kohteista ja toimittaa ne puhelimeesi tai tablettiisi. Muutamassa sekunnissa otetut kuvat näyttävät paremmilta kuin mitä näkisit paljon suuremman kaukoputken okulaarista paljon pimeämmällä taivaalla.

Lue lisää
TuoteNro
127234
Valm. TuoteNro
12099
EAN
050234120999

Tilapäisesti loppu

5 990,00 €

Celestron Origin on harrastajatähtitieteen uuden aikakauden eturintamassa, jossa tähtien katselu ja astrokuvaus yhdistyvät yhdeksi käyttäjäystävälliseksi kokemukseksi. Tämä älykäs, kaiken kattava kotiobservatorio poistaa perinteisten teleskooppien monimutkaisuuden ja tekee takapihastasi portin kosmokseen. Täynnä huipputeknologiaa, Celestron Origin vangitsee taivaankappaleiden kauneuden ja herättää ne henkiin puhelimellasi tai tabletillasi.

Celestronin insinöörit hyödynsivät vuosikymmenten asiantuntemustaan suunnitellessaan jokaista yksityiskohtaa Originin patentoidusta optisesta teknologiasta sen intuitiiviseen kumppanuussovellukseen. Tuloksena on vallankumouksellinen uusi järjestelmä, joka perustuu Celestronin perintöön ja tekee tähtitieteestä helpommin lähestyttävää, jännittävämpää ja hauskempaa kuin koskaan ennen.

RASA Optinen teknologia: Unleashing the Power of Light

Celestron Originin ytimessä on patentoitu Rowe-Ackermann Schmidt -astrografi (RASA), joka on optiikan merkkipaalu. RASA-mallissa kuva-anturi sijaitsee kaukoputken etupuolella, ei takana, mikä luo erittäin nopean f/2.2 -järjestelmän, jolla on poikkeuksellisen laaja näkökenttä ja joka tarjoaa teräviä kuvia reunoille asti. RASA-teknologiasta on vuonna 2014 tapahtuneen käyttöönoton jälkeen tullut ensisijainen valinta avaruusvalvonnassa ja satelliittiseurannassa. Kansalliset puolustusalan alihankkijat, ammattimaiset tutkimusastronomit ja hallitukset luottavat RASAan havaitessaan pieniä roskia ja avaruusromua, mikä pitää elintärkeät viestintäsatelliittimme turvassa kiertoradalla. Celestronin optiset insinöörit kehittivät Originia varten upouuden 6 tuuman RASA:n, jossa on kaikki samat ominaisuudet kuin observatoriotason laitteessa, mutta joka on kätevästi mukana kuljetettavassa paketissa.

RASA:n ansiosta Origin on omaa luokkaansa, sillä se on paljon parempi kuin muut teleskooppimallit. RASA yksinkertaisesti tuottaa enemmän fotoneja lyhyemmässä ajassa kuin pienempi ja hitaampi newtonilainen heijastin, refraktori tai muu aloittelevan tason kaukoputki. RASA:n ainutlaatuinen nopeuden, aukon ja suorituskyvyn yhdistelmä takaa vertaansa vailla olevat kuvan yksityiskohdat jopa lyhyiden valotusaikojen aikana.

Jotta RASA-optiikasta saataisiin täysi hyöty, Celestron valitsi tietojen tallentamiseen Sony IMX178 -väri-CMOS-kennon. Siinä on STARVIS-taustavalaistustekniikka, joka takaa korkeimman herkkyyden ja nopean lukemisen alhaisella kohinalla, mikä auttaa tuottamaan selkeitä kuvia mahdollisimman nopeasti. Tässä herkässä sirussa on pienet 2,4 µm2 pikselit, jotka takaavat korkean resoluution - täydellinen yhteensovitus nopean optisen suunnittelun kanssa.

Jokainen takapihan havaitsija muuttuu astroimageriksi

Celestron Origin tuo astrofotografiaan paradigman muutoksen sisäänrakennettujen tekoälyalgoritmiensa ansiosta. Kun teleskooppi tallentaa tietoja, nämä älykkäät algoritmit pinoavat ja käsittelevät automaattisesti jokaisen kuvan reaaliajassa. Tuloksena on henkeäsalpaava, värien ja yksityiskohtien rikas näyttö taivaankappaleista. Astrokuvaus on ensimmäistä kertaa kaikkien taitotasojen harrastajien ulottuvilla, myös niiden, jotka eivät ole koskaan käyttäneet kaukoputkea.

Universumi sormenpäilläsi: StarSense-teknologia ja Origin-sovellus

Celestron Originin käyttöönotto on helppoa StarSense-teknologian avulla toteutetun automaattisen alustamisprosessin ansiosta. Aseta Origin ulos, kytke se päälle ja muodosta yhteys sovellukseen. Sen jälkeen voit valita, haluatko pysyä kaukoputkesi kanssa vai suuntaatko sisätiloihin. Alle kahdessa minuutissa Origin tarkentaa itsensä, skannaa yötaivaan, kohdistaa itsensä itsenäisesti vertaamalla yläpuolella olevia tähtikuvioita sisäiseen tietokantaansa ja ilmoittaa, että se on valmis aloittamaan tähtitieteellisen seikkailun.

Celestron Origin -sovellus, joka on kehitetty yhteistyössä SkySafari-ohjelman valmistajan Simulation Curriculum -ohjelman kanssa, tarjoaa intuitiivisen planetaarion käyttöliittymän, joka helpottaa navigointia yötaivaalla. Kun käytät planetaarionäkymää, pidä laitetta taivasta vasten, jotta voit katsella ympärillesi "kompassitilassa", ja napauta mitä tahansa kohdetta, jonka haluat nähdä (parhaat kohteet on korostettu). Tai kokeile Tonight's Best -luetteloa, jossa Origin näyttää kaikki vaikuttavimmat galaksit, tähtisumut, tähtijoukot ja paljon muuta, joka perustuu tarkkaan sijaintiisi ja havaintoaikaasi. Unohda tähtikartan katsominen tai etukäteissuunnittelu; Origin on valmis näyttämään sinulle maailmankaikkeuden milloin vain.

Kun olet valinnut kohteen, Origin keskittää sen tarkasti näkökenttään. Siirry kameranäkymään ja paina Start Imaging aloittaaksesi 10 sekunnin valotusten ottamisen. Niin helppoa se on! Tulokset näkyvät reaaliajassa, kun kohde muuttuu yhä yksityiskohtaisemmaksi. Originin toimiessa se seuraa jatkuvasti taivasta ja säätää sisäänrakennettua kastumisenestojärjestelmäänsä pitääkseen kuvasi terävinä.

Jakettu kosminen kokemus

Takana ovat ne ajat, jolloin jonotit jonossa kurkistellaksesi okulaariin. Origin edistää yhteisöllisyyttä, kun jaatte yötaivaan tutkimisen kunnioitusta herättävän kokemuksen yhdessä. Olivatpa ystäväsi ja perheesi samassa huoneessa tai kokoontuivat ulkona, useat ihmiset voivat muodostaa Originiin yhteyden ja suoratoistaa näkymää omilla laitteillaan. Lisäksi Originin avulla voit lähettää suoran lähetyksen älytelevisioon tai tallentaa ja jakaa astrokuvauksesi välittömästi, mikä luo ikimuistoisia hetkiä takapihan ulkopuolella.

Valmiina muuhun? Lisäominaisuudet

Kun harrastuksesi kehittyy Originin rinnalla, se tukee sinua yhä kehittyneemmillä ominaisuuksilla ja toiminnoilla. Originissa on esimerkiksi sisäänrakennettu suodatinlaatikko, joka hyväksyy tavalliset 1,25" ja 2" kokoiset suodattimet. Tämä mahdollistaa valinnaisten suodattimien asentamisen, mikä voi olla erityisen hyödyllistä kuvattaessa tähtisumuja valosaasteisissa ympäristöissä, kuten tyypillisellä esikaupunkien takapihalla. Kun haluat kuvata laajakaistaisia kohteita, kuten galakseja ja tähtijoukkoja, tai pimeän taivaan kohteita, poista suodatin, jolloin saat enemmän valoa ja kirkkaampia kuvia. Kokeile irrotettavia ja vaihdettavia suodattimia, jos haluat tuloksia, joita et voi saavuttaa muiden järjestelmien kiinteillä suodattimilla.

Jos haluat kokeilla edistynyttä kuvankäsittelyä, Origin tarjoaa taas kaiken tarvittavan. Toisin kuin muut järjestelmät, Origin tallentaa kaikki raakakuvasi puolestasi. Liitä USB:n kautta ja tuo ne suosikkikuvankäsittelyohjelmistoosi manuaalista muokkausta ja pinoamista varten.

Entä jos ottaisit Originin käyttöön nukkuessasi? Se ei ole ongelma ajastettujen havaintojen ominaisuuden avulla. Kerro vain sovellukselle, mitkä kohteet haluat kuvata. Herätessäsi näet joukon upeita kuvia.

Osaa uusi näkökulma maapallolle

Sen lisäksi, että Origin paljastaa kaukaisia maailmoja, se voi myös tallentaa uskomattomia näkymiä maapallon maalla sijaitsevista kohteista, päivällä tai yöllä. Päivällä voit kääntää Originia manuaalisesti kuvataksesi maisemia ja maisemia. Yöllä Originin nopean optiikan ja herkän kameran avulla voit nähdä asioita hyvin hämärissä olosuhteissa, mikä on lähes yökuvan kaltaista. Katso pihallasi tai leirintäalueellasi yöllä ja näe, mitä sinulta saattaa jäädä näkemättä!

Vie astrokuvausstudiosi minne tahansa

Origin on kannettava järjestelmä, joka ei vaadi ulkoista WiFi-verkkoa, joten voit helposti viedä sen syrjäisille pimeille taivaille millä tahansa autolla. Optinen putki, kiinnike ja jalusta on helppo koota ja purkaa ilman työkaluja. Jokainen komponentti painaa alle 16 kiloa. Saatavana on myös valinnaisia kantolaukkuja.

Origin-järjestelmän mukana tulee kaikki, mitä tarvitset, jotta sinusta tulee heti tähtitieteilijä:

 • 6" RASA-optinen putki, jossa on integroitu kamera.
 • Origin-yksittäinen haarukkavarsikiinnike, jossa on sisäinen litiumparisto.
 • Sisäänrakennettu tietokone, jossa on jäähdytystuulettimet ja WiFi
 • Autofokusoija
 • Kastumisenestojärjestelmä, jossa on ympäristöanturi, kastelunlämmittimen rengas ja kastesuojus.
 • Integroitu suodatinlaatikko
 • Täyskorkea kolmijalka
 • Objektiivin suojus
 • AC-laturi

Tulevaisuuden päivitykset

Kun investoit Originiin, voit luottaa Celestronin insinööreihin pitkäaikaisina tähtitieteen kumppaneina. Tekniset tiimimme ovat ahkerasti kehittämässä Origin-objektiiviisi entistä enemmän päivityksiä ja parannuksia. Tarjoamme esimerkiksi pääsyn Originin kameraan mahdollisia tulevia päivityksiä varten, kun tekniikka kehittyy. Kehitämme myös täysin uusia toimintoja Originiin ja Origin-sovellukseen.

Tässä on esimakua muutamista ominaisuuksista, jotka tulevat käyttöön tulevina kuukausina:

 • Yhteensopivuus StarSense Autoguiderin kanssa.
 • Yhteensopivuus HD Pro -kiilan kanssa
 • Tuki napakohdistukselle

Tekniset tiedot

Polttoväli (mm)
335
Optinen pinnoite
StarBright XLT
Model of Telescope
Computerized
Paino (g)
1887
Tähtikaukoputken tyyppi
Schmidt-Cassegrain
Telescope Aperture
f/2.2
Jalustan kiinnitystyyppi
Computerized AZ
Maksimikorkeus (mm)
1219
Pienin korkeus (mm)
457
Objektiivin halkaisija (mm)
152

Lisätarvikkeet

Näytä
Uusi
CelestronNebula Filter for Origin Intelligent Home Observatory
TuoteNro
127235
EAN
050234936699
Tilapäisesti loppu
319,00 €
Uusi
Celestronpadded carrying bag for Origin Intelligent Home Observatory
TuoteNro
127236
EAN
050234940313
Tilapäisesti loppu
169,00 €

Inspiraatio

Salli markkinointievästeet nähdäksesi tämäntyyppinen Focus Nordicin sisältö

Salli markkinointievästeet nähdäksesi tämäntyyppinen Focus Nordicin sisältö

Lataa

Tuote kuvat

Lataa

Tuotemerkin logot

Lataa

Tilaa uutiskirje

Saat tiedon viimeisimmistä tuoteuutuuksista, inspiraatioista ja erikoistarjouksista.