Lisää tuotteet ostoskoriin ennen siirtymistäsi kassalle

Valokuvaus
Video

Kiinnikkeet

Täältä löydät jalustat ja telineet älypuhelimellesi. Muuta matkapuhelimesi tuotantovalmiiksi videokameraksi, älypuhelin häkeillä ja kahvoilla yhdeltä maailman johtavalta varustevalmistajalta, SmallRigiltä. Jos haluat uusia laitteistosi tai vaihtaa rikkoutuneen kuulapään, tarjoamme erilliset kuulapäät <a href="#" title="Joby">Jobyltä</a>.

Lue lisää
Kuva: Mikkel Beiter
Kaikki Kiinnikkeet
Kiinnikkeet:2
Kiinnikkeet
2

Lajitteluperuste:

Näytä

Uusi
SmallRig4382 Metal Phone Holder with Cold Shoe Mount
TuoteNro
126932
EAN
6941590014593
Tilapäisesti loppu
33,90 €
Uusi
SmallRig4366 Easy Loading & Fast Switch Smartphone Holder
TuoteNro
127428
EAN
6941590015590
Tilapäisesti loppu
16,90 €

Täältä löydät jalustat ja telineet älypuhelimellesi. Muuta matkapuhelimesi tuotantovalmiiksi videokameraksi, älypuhelin häkeillä ja kahvoilla yhdeltä maailman johtavalta varustevalmistajalta, SmallRigiltä. Jos haluat uusia laitteistosi tai vaihtaa rikkoutuneen kuulapään, tarjoamme erilliset kuulapäät Jobyltä.

Gorillapod-kuulapäät

Uudistatko tai vaihdatko Gorillapod-kuulapäät? Ei hätää, meillä on erilliset kuulapäät GripTight Prolle, GripTight Pro 2:lle, GripTight Pro Videolle, GripTight Onelle, ja GripTight Pro tablettitelineelle.

Häkit ja kahvat

Ulkoisen mikrofonin tai LED-valon asentaminen matkapuhelimeesi voi olla haastavaa. Vaikka mikrofoni ja LED-valo olisivatkin pienikokoisia, kykysi saada hyvä ote laitteesta vähenee. Ratkaisu tähän on nimeltään SmallRig. Tarjoamme älypuhelimille teräshäkkejä, jotka antavat sinulle enemmän tilaa työskennellä ulkoisten lisälaitteiden, kuten mikrofonien, LED-valojen, jalustojen ja kahvojen kanssa. Tarjoamme myös alumiiniset sivukahvat älypuhelinten häkkeihin.

Tilaa uutiskirje

Saat tiedon viimeisimmistä tuoteuutuuksista, inspiraatioista ja erikoistarjouksista.