01_117819.png
02_117819.png
03_117819.png
05_117819.png
06_117819.png
07_117819.png
01_117819.png
02_117819.png
03_117819.png
05_117819.png
06_117819.png
07_117819.png
Feelworld

Feelworld

TP10 Teleprompter DSLR, supports up to 11" tablet

FEELWORLD TP10 Kannettava 10-tuumainen kokoontaitettava Teleprompter tukee jopa 11 tuuman älypuhelinta/tablettia Prompting Smartphone.

Lue lisää
TuoteNro
117819
Valm. TuoteNro
TP10
EAN
6971863814124

Varastossa

109,00 €

Yleiskäyttöinen kokoontaitettava teleprompteri Keskity enemmän esitykseesi, vähemmän käsikirjoitukseesi. FEELWORLD TP10 on kokoontaitettava ja kannettava teleprompteri, jonka 10-tuumainen vakiopalkin jakaja mahdollistaa selkeän tekstin lukemisen katsomalla suoraan kameraan, joka sopii erinomaisesti vlogiin, suoriin lähetyksiin, verkkoluokkiin, videotallenteisiin, haastatteluihin, videostudioon, uutisiin ja esityksiin. Ei tarvitse lausua käsikirjoitusta, luottamusta ja viehättävää! Sitä voidaan pyytää älypuhelimen tai tabletin kautta, kun DSLR-kamera tai puhelin kuvaa. Tukee laajakulmaobjektiivia, Android/iOS-sovellusta, Bluetooth-kaukosäädintä, helppo käyttää, tehostaa videotuotantoa. Käytä hienoa erityistä säilytyskoteloa, kätevämpi kuljettaa. Se on ihanteellinen video, ohjelman luoja.

 • Kokoontaitettava muotoilu, kätevä säilyttää
 • 10-tuumainen Standard beam split lasi 50/50 näkyvän valon läpäisyyn
 • Tukee tabletin / puhelimen kehotusta, DSLR / puhelimen vaaka- ja pystysuora kuvaaminen
 • Tukee jopa 24mm laajakulmalinssin kuvaamista, tarjoaa suuremman näkemyksen.
 • Useita 1/4" standardikiinnityskierteitä voidaan asentaa nopeasti mikrofonin, täyttövalon ja muiden laitteiden kanssa.
 • Yksinomainen kehotus APP, bluetooth-kaukosäädin, helppo käyttää.
 • Kannettava kantolaukku, suojaa laitetta paremmin ja on kätevämpi liikkua

10-tuumainen Standard Beam Split Glass Esitä pyydetty sisältö selvästi, kuvaa tehokkaammin. TP10 on varustettu 10-tuumaisella vakiosäteen liukulasilla, erinomaisella läpäisevyydellä ja heijastusvaikutuksella, pitää selkeän ja hyvän kuvantamisen, parantaa kuvaustehokkuutta.

Taittolasin muotoilu Kätevä säilyttää, asentaa ja käyttää milloin tahansa. TP10:n säteen split-lasi voidaan taittaa, teleprompterin paksuus on vain 27 mm taittamisen jälkeen, mikä suojaa lasia paremmin ja on kätevä varastoida.

Tukee laajakulmaobjektiivia Suuri näkökenttä, suuri kohtaus TP10 tukee kuvaamista laajakulmaobjektiivilla, joka tarjoaa suuren näkymän. DSLR- ja tablettikehotustila tukee yli 24mm vaakasuuntaista kuvausta ja alle 35mm pystysuuntaista kuvausta.

Kameratallennus Vaaka- ja pystykuvaus vapaasti Kameran vaakasuora kuvaus, sopii haastatteluihin, verkkokoulutukseen ja KOL-ohjelmaan; Pystysuora kuvaus, sopii videon luomiseen tik tokissa, youtubessa, instagramissa jne.

Älypuhelimen suoratoisto/tallennus Parantaa suoratoiston/kuvauksen tehokkuutta, vapaasti vaaka- ja pystysuunnassa Tukee älypuhelimen livestriimausta tai tallennusta, sopii suoramyyntiin, verkkoluokkaan ja muihin suoriin tapahtumiin. Kiinnitetty matkapuhelimen pidike voidaan asentaa teleprompterin takana olevaan aukkoon, joten voit toteuttaa vaaka- tai pystysuuntaisen kuvauksen eri tarpeiden mukaan.

Älypuhelimen/tablettipidike Tukee jopa 11 tuuman tablettia TP10 on varustettu matkapuhelin-/tablettikiinnittimellä, jota voidaan käyttää alle 11 tuuman älypuhelimen tai tabletin asettamiseen kehotusta varten tekstikokoa koskevan tarpeen ratkaisemiseksi. Paina nuolinäppäintä ylös ja venytä, kun asetat tabletin.

Älypuhelimen ampuminen vaahtomuovirengas TP10 on varustettu kahdenlaisella EVA-vaahtomuovirenkaalla eri älypuhelinten linsseille, voit siirtää puhelinta niin, että se sopii täydellisesti linssiin vaahtomuovirenkaan kanssa, mikä estää valon vuotamisen linssiin.

Vaihtelevien objektiivien sovitinrengas TP10:n mukana toimitetaan kahdeksan vakio-objektiivisovitinrengasta: 49/52/55/58/62/67/72/77mm. Voit valita niistä yhden kamerasi objektiiville, jolloin kameran ja teleprompterin liitäntä onnistuu tiiviisti. Huomautus: Kun asennat sovitinrengasta, sinun on poistettava UV-peili objektiivista, muuten sovitinrengas voi lukittua UV-peilin kanssa, jolloin sitä ei voi poistaa.

Bluetooth-kaukosäädin Teleprompterissa on bluetooh-kaukosäädin, joka voi kauko-ohjata kehotuslaitetta 100 metrin säteellä. Tuki sisällön APP toisto ja tauko, toistonopeus, fontin säätö ja muut asetukset, joka on helppokäyttöinen.

**Moninkertainen 1/4"-standardin mukainen kiinnityskierre ** Asenna laitteet rikastuttamaan kuvausta Teleprompterin yläosassa on kaksi 1/4" vakiokokoista asennuskierrettä ja alaosassa kolme 1/4" vakiokokoista asennuskierrettä. Alimmaiset voidaan liittää kolmijalkaan, valotelineeseen jne., ja ylimpään voidaan asentaa mikrofoni, täytevalo jne. kuvauksen rikastuttamiseksi. Huomautus: Laajennettu 1/4-kylmäkenkäpaikka on ostettava erikseen.

Kannettava aurinkohuppu Teleprompterissa on myös aurinkohuppu, joka voi tehokkaasti välttää valon häiriöitä ja tehdä pyydetystä sisällöstä selkeämpää.

Hieno räätälöintikantolaukku Kannettava ja helppo kuljettaa, pitää laitteet siisteinä ja järjestettyinä Hieno räätälöintikantolaukku voi pitää teleprompterin ja kaikki lisävarusteet siinä, mikä on helppo kuljettaa ja suojaa paremmin lasia.

Vaihtoehtoiset lisävarusteet Ratkaisevat erilaiset tarpeesi Välttääksesi huono tukeminen tabletin kiinnittimen takia paino joidenkin tablettien ovat raskaita, TP10 tarjoaa valinnaisia lisävarusteita (teleskooppinen tukitanko + puristin + mini hot shoe + 1/4 1/4 ruuvi) tämän ongelman ratkaisemiseksi, voit valita tarpeidesi mukaan.

Pakkauksessa:

 • 1× Teleprompter
 • 1× Puhelimen/tablettipidike
 • 1× Pikakokoonpanon lisävaruste
 • 1× Puhelimen kiinnitin
 • 1× Puhelimen kiinnitystarvike
 • 8× objektiivisovitin
 • 2× vaahtomuovirenkaat
 • 1× Kaukosäädin
 • 1× Aurinkohuppu
 • 1× Mikrokuituliina
 • 3× 1/4 C-rengasruuvi
 • 1× kantolaukku
 • 1× Käyttöohje

Tekniset tiedot

Lataa

Tuote kuvat

Lataa

Tuotemerkin logot

Lataa

Tilaa uutiskirje

Saat tiedon viimeisimmistä tuoteuutuuksista, inspiraatioista ja erikoistarjouksista.