Lisää tuotteet ostoskoriin ennen siirtymistäsi kassalle

Valokuvaus
Video
01_123890.png
02_123890.png
03_123890.png
04_123890.png
05_123890.png
06_123890.png
07_123890.png
01_123890.png
02_123890.png
03_123890.png
04_123890.png
05_123890.png
06_123890.png
07_123890.png
Ricoh/Pentax

Ricoh/Pentax

RICOH GR III DIARY EDITION

Edistynyt kompaktikamera vaativille kuvaajille. Varustettu 24 megapikselin APS-C kuvasensorilla ja nopealla 28mm laajakulmalinssillä sekä sisäänrakennetulla kuvanvakauttimella. Langaton yhteys sallii kuvien jakamisen ja siirtämisen välittömästi kuvaamisen jälkeen.

Lue lisää
TuoteNro
123890
Valm. TuoteNro
01248
EAN
027075305878

Tilapäisesti loppu

1 190,00 €

Ricoh GR III on vakavan valokuvaajan kompaktikamera. Huolimatta taskukokoisesta formatistaan sen suorituskyky vastaa järjestelmäkameroita ja sallii myös asetusten manuaalisäädöt. Lisävarustekengän ansiosta siihen voidaan myös asentaa erilaisia salama- ja valaistuslaitteita, kuten Pentax AF360 FGZ tai AF201FG.

Helppokäyttöinen, kestävärakenteinen ja luotettava
Kameran runko on rakennettu kestävästä ja kevyesta magnesiumlejeeringistä, ja painaa vain 257 grammaa, akku ja muistikortti mukaanluettuna. Taidokkaasti asetellut napit ja kaksois-komentokiekot (etu- ja takapuolella) sulkimen nopeudelle ja aukon asetuksille sekä korkeatarkkuuksinen kolmen tuuman kosketusnäyttö ovat kätevästi sormien ulottuvilla ja tekevät Ricoh GR III:n käytön opettelun helpoksi ja nopeaksi.

Näiden lisäksi monipuolinen valikoima automaattisia valotusasetuksia, kuten Program, Av ja TV niille tilanteille jossa kameran oma prosessori saa suorittaa osan kuvausvalinnoista.

Automaattitarkennus toimii sekä kontrastin että vaihehavainnoinnin kautta ja tarjoaa nopean ja luotettavan tarkennuksen kaikissa valaistusoloissa.

APS-C koon kuvasensori
Parhaan kuvanlaadun saavuttamiseksi Ricoh GR III on varustettu 24,2 megapikselin APS-C koon CMOS-kuvasensorilla, joka tarjoaa erinomaisen kuvatarkkuuden ja matalan kohinasuhteen jopa korkeilla ISO-asetuksilla. Suurikokoisen kennon ansiosta valonkeräyteho riittää jopa ISO 102400 -tasoon asti!

Kuvien tallennus onnistuu sekä JPEG- että 14-bit RAW-pakkaamattomassa kuvakoossa silloin, kun tarvitaan maksimitarkkuutta ja kuvanlaatua. Kamerasta löytyy myös RAW-kuvaeditointi- ja JPEG-konvertointiominaisuudet kuvien jakamiseksi myös silloin, kun tietokonetta ei ole käytettävissä.

Kuvanvakautus neljän suljinstepin edulla
Kuvasensori on varustettu kuvanvakaustoiminnolla (SR - Shake Reduction, tärinänvaimennus) joka kompensoi kameran tärinää kolmessa ulottuvuudessa ja sallii tarkkojen kuvien ottamisen neljä pykälää hitaammalla suljinasetuksella kuin muutoin tarvittaisiin kuvattaessa ilman kolmijalkajalustaa.

Korkealuokkainen laajakulmaobjektiivi
Tarkan kuvasensorin pariksi asettavan linssin täytyy olla vastaavasti huippuluokkaa. Ricoh GR III:n linssi on kirkas ja erikoistarkka 18,3mm f/2,8 laajakulmalinssi joka tarjoaa 28mm polttoväliekvivalenssin täyskoon kennolle.

Linssi soveltuu erinomaisesti moniin käyttötarkoituksiin, kuten matka-, maisema- ja arkkitehtuurikuvaukseen, katukuvaukseen ja jopa perhepotrettikuvaukseen.

Linssin optinen rakenne sisältää LD-lasisen linssin sekä asferisen linssielementin, jotka yhdessä poistavat optisia häiriöitä kuten kromaattisen värivirheen ja vääristymät, ja jotka maksimoivat kuvan terävyyden koko kuva-alalle. Linssin erinomainen lähitarkennusetäisyys on vain 6cm, jotka sallivat lähikuvauksen lähes makrokuvaustasolla, ruokakuvauksen, kasvien ja muiden yksityiskohtaisen kohteiden kuvauksen tasolla, joka tekee kuvien tarinasta kiinnostavamman ja monipuolisemman.

Sisäänrakennettu ND-suodin
Linssin laaja aukko (f/2,8) sallii kuvaamisen myös hankalissa valaistusoloissa, mutta kamerassa on myös sisäänrakennettu ND-suodin joka vähentää sisääntulevaa valoa kaksi aukko-astetta ja jota voidaan käyttää kirkkaissa oloissa haluttaessa lyhyen syväterävyysvälin kuvia.

Yhdeksänlapaisen aukonsulkimen lisäksi ND-suodin auttaa kohteen kuvaamisessa kauniisti sumennetulla taustalla ja pehmeällä bokeh-efektillä.

Kuvien jakaminen nopeasti ja helposti
Sisäänrakennettu langaton verkkoyhteys (LAN) ja Bluetooth-yhteys tekevät kuvien jakamisesta sosiaaliseen mediaan yksinkertaista ja helppoa Ricoh Image Sync appin ja älypuhelimen avulla. Appia voidaan myös käyttää kameran ohjaukseen kuvauksen aikana. USB-C portin avulla kuvia voidaan myös siirtää kaapelin kautta tarvittaessa.

Ominaisuudet

 • Edistynyt taskukokoinen kompaktikamera vaativalle valokuvaajalle * 24,2 megapikselin APS-C kuvasensori ilman matalapäästösuodinta
 • Korkealuokkainen 18,3 mm f/2,8 laajakulmalinssi, 28mm polttoväliekvivalenssi täyskoon kennolle
 • Kuvanvakautus kolmessa ulottuvuudessa neljän suljinasteen edulla
 • Kolmen tuuman korkearesoluutionen kosketusnäyttö (1 037 000 kuvapistettä)
 • Lisävarustekenkä salamalaitteelle tai muulle kuvausapuvälineelle
 • Kestävästä ja kevyestä magnesiumlejeeringistä valmistettu runko
 • Manuaaliasetukset sekä kaksoishallintapyörät
 • Kuvaformaatit JPEG sekä 14-bit RAW
 • Sisäänrakennettu RAW-editointi ja JPEG-konversiotoiminto
 • WiFi ja Bluetooth-yhteydet tekevät kuvanjakamisesta helppoa
 • Full HD videotallennus, 1920x1080 resoluutiolla, 60 kuvaa/s (H.264)
 • Sähköinen vaakatoiminto tarkastaa kameran asennon

Tekniset tiedot

Liitännät
USB
Mitat (SxLxK) (mm)
109.4 x 61.9 x 35.2
Näytön koko (tuuma)
3
Ominaisuudet
Bluetooth
Tarkennuksen tyyppi
Automaattitarkennus
Kuvanvakaaja
Kyllä
ISO
100-102400
Muistikorttityyppi
SD
Kennon koko
APS-C
Kennotyyppi
CMOS
USB-liitäntä
USB Type C
Paino (g)
262
Videoresoluutio
Full HD
Kääntyvä näyttö
Ei
Kosketusnäyttö
Kyllä
Etsin
Ei
Wi-Fi
Kyllä
Suljinajat
1/4000
Sisäänrakennettu salama
Ei
Salamakiinnitys
Salamakenkä
Akku
Pentax DB-110
Vesitiivis
Ei
Sisäänrakennettu mikrofoni
Stereo
Polttovälivastaavuus (mm)
20
Focal Length (mm)
26.1

Inspiraatio

Salli markkinointievästeet nähdäksesi tämäntyyppinen Focus Nordicin sisältö

Lataa

Tuote kuvat

Lataa

Tuotemerkin logot

Lataa

Tilaa uutiskirje

Saat tiedon viimeisimmistä tuoteuutuuksista, inspiraatioista ja erikoistarjouksista.