Valokuvaus
Video
1_112626.png
2_112626.png
3_112626.png
1_112626.png
2_112626.png
3_112626.png
NiSi

NiSi

PROFESSIONAL KIT FOR RICOH GR III

Suodinpaketti Ricoh GR III kompaktikameralle (sopii myös GR II & GR). Sisältää suodinpidikkeen, polarisoivan suotimen, 3 stopin ND-neutraalisuotimen, graduoidun ND-neutraalisuotimen ja yökuvaussuotimen.

Lue lisää
TuoteNro
112626
Valm. TuoteNro
PROF KIT GR-3
EAN
6971634249568

####NiSi Professional Kit For Ricoh GR III

Paketti sisältää suodinpidikkeen sekä neljä ammattilaistasoista suodinta erityisesti Ricoh GR III kompaktikameralle. Kittiin kuuluu polarisoiva suodin, ND-neutraalisuodin, graduoitu ND-neutraalisuodin ja yökuvaussuodin. Mukana tulee myös suodinpussi.

Suodinpidike kiinnittyy kameraan sen ollessa käynnissä.

Polarisaatiosuodin
Polarisaatiosuodin minimoi heijastuvan valon ei-metallipinnoista kuten vedestä ja lasin pinnalta. Sen avulla voidaan muunmuassa ottaa valokuvia ikkunan läpi ilman häiritseviä heijastuksia ympäristöstä. Suodin myös voimistaa värisaturaatiota. Sininen taivas tulee voimakkaammaksi ja valkoiset pilvet kirkkaammiksi. Polarisoivan suotimen vaikutusta on lähes mahdoton toistaa kuvankäsittelyohjelman digitaalisilla suotimilla.

Graduoitu ND-neutraalisuodin
Graduoitu neutraalisuodin (NiSi Medium GND 0.9) tummentaa häiritsevän kirkkaan taivaankajon kuvalla. Sen ansiosta pilvien muodot ja värisävyt saadaan tallennettua kameralle silloin, kun taivas on liian kirkas muuten kuvattavaksi.

Suotimen ylempi puolisko on tummanharmaa, ja muuttuu läpinäkyvämmäksi kohti suotimen keskikohtaa. Liu'uttamalla suodinta pidikkeessä ylös ja alas suotimen harmaa osa voidaan asettaa tarkasti taivaan kohdalle kuva-alalla.

ND 8 suodin
Neutraalisuodin joka vähentää linssille tulevan valon määrää 3 stoppia vaikuttamatta värintoistoon. Se sallii pidemmän suljinajan paremman motion blurin saamiseksi tai laajemman aukkoasetuksen lyhyemmän syväterävyysalueen saavuttamiseksi.

IR-pinnoite eliminoi infrapunavalon aiheuttamat värivuot pitkien valotusten otoksissa.

Yökuvaussuodin NiSi Yökuvaussuodin suodattaa sellaiset valon aallonpituudet jotka johtuvat kaupunkien valoista ja muusta ihmisen aiheuttamasta valosaasteesta. Se soveltuu erityisesti öiseen kaupunkimaiseman kuvaamiseen tai tähtitaivaan kuvaamiseen tilanteissa, joissa kaupunkien valot aiheuttaisivat värjäytymiä kuvaan.

Tekniset tiedot

Käyttötarkoitus
Luonnon tarkkailu, Veneily
Suojapinnoite
Nano
Suodintyyppi
Natural Night, IRND, IRGND, Pyöröpolarisaatio
Harmaasuotimen tyyppi
Keskijyrkkä
ND-kerroin
ND8 / 3 aukkoa (0,9)
Pakettituote
Kyllä
Warranty (year(s))
1

Inspiraatio

Lataa

Tuote kuvat

Lataa

Tuotemerkin logot

Lataa

Focus Nordic Knitter Business Park Kutojantie 6-8 FI-02630 Espoo Y-tunnus: 2654094-5

Etsi Google Mapsista

Valitse alue