Valokuvaus
Video ja dronet

Langaton video

Focus Nordic tarjoaa laajan valikoiman langattomia videonsiirtojärjestelmiä, joiden avulla voit luoda johdottoman järjestelmän ja parantaa työnkulkuasi.

Lue lisää
Kuva: Adam Klimek
Selaa luokittain
  Langaton video:
  2

  Lajitteluperuste:

  Näytä

  ZhiyunWireless Image Transmitter 2.0
  TuoteNro
  115173
  EAN
  6970194086330
  ZhiyunVIDEO RECEIVER WEEBILL S
  TuoteNro
  113467
  EAN
  6970194085906

  Focus Nordic tarjoaa laajan valikoiman langattomia videonsiirtojärjestelmiä, joiden avulla voit luoda johdottoman järjestelmän ja parantaa työnkulkuasi.

  Langattomat videojärjestelmät on helppo asentaa

  Jätä pitkät ja tarpeettomat johdot ja yhdistä vain langaton lähetin kameraan. Jotkut langattomista järjestelmistämme voivat jakaa signaalin jopa neljän eri laitteen kanssa, minkä avulla voit kytkeä siihen useita älypuhelimia, tabletteja ja näyttöjä. Osalla lähettimistä voit lähettää 1080p60-kuvanlaadun jopa 120 metrin etäisyydeltä.

  Langattomat videojärjestelmät luovat tehokkaan työnkulun

  Kuvattaessa lokaatiossa, monet ihmiset haluavat seurata kuvausten tuloksia. Sen sijaan, että joku kurkkii olkapään yli tai katsoo jokaisen otoksen jälkeen kuvamateriaalin läpi, voit jakaa videosignaalin jopa neljän muun laitteen kanssa. Tämä tekee tuotannosta varmasti tehokkaampaa ja sujuvampaa.

  Monipuolinen vähäisillä häiriöillä

  Langattomia videolähettimiä voidaan käyttää eri tavoin. Kuvaamisen ja videotuotannon lisäksi voit käyttää lähettimiä tuottamaan langattomasti videosignaalin kannettavasta tietokoneesta toiseen laitteeseen. Tämä toimii yhtä hyvin esitysten, kokousten ja suoratoistojen osalta.

  Langattomissa videolähettimissä on usein dynaaminen taajuuden valinta, mikä tarkoittaa, että ne etsivät automaattisesti langattoman taajuuskanavan, jolla on alhainen häiriötaso, ja valitsevat parhaan kanavan videon lähettämiseen ja vastaanottamiseen.

  Valitse alue