Samyang 45mm - Normaaliobjektiivi Sony FE:lle

Julkaistu:

Samyang täydentää automaattitarkentavien objektiivien valikoimaansa Sonyn peilittömille järjestelmäkameroille kevyellä, kinokoon kennolle, soveltuvalla 45mm f/1.8 -objektiivilla.

Vain 162 gramman painoinen uusi Samyang AF 45mm f/1.8 FE on täydellinen valinta Sony-kuvaajille, joille kuvauslaukun paino ja koko ovat tärkeitä, uhraamatta toimivuutta ja kuvanlaatua. Uusi objektiivi on yhteensopiva kinokoon (24x36mm) kennojen kanssa, ja sen polttoväli tekee siitä erinomaisen yleislinssin matka-, maisema- ja katukuvaukseen, lasten kuvaamiseen ja muihin dokumenttityylisiin kuvauskohteisiin. Tämän lisäksi Samyang AF 45mm f/1.8 FE toimii myös Sonyn A6xxx-sarjan pienemmällä APS-C kennolla varustettujen kameroiden kanssa, muuttuen lyhyeksi teleobjektiiviksi, joka on erinomainen potrettikuvaukseen.

Objektiivi häiritsemättömään kuvaamiseen

Samyang AF 45mm f/1.8 FE:n automaattitarkennus on sekä nopea että tarkka, mutta se on myös erittäin hiljainen. Yhdistettynä suureen aukkoon, joka sallii kuvaamisen ilman salamaa monissa valaistusoloissa, se soveltuu erinomaisesti tilanteisiin joissa kuvaajan huomaaminen ei ole toivottavaa. Häiden ja muiden tapahtumien keskellä kuvaava valokuvaaja tai videokuvaaja ei häiritse ketään, jos kameran äänet ja salaman välähdys eivät kiinnitä kenenkään huomiota. Samoin luontokuvauksessa kohteen kuvaaminen häiritsemättä sitä antaa mahdollisuuden yksityiskohtaisempiin kuviin. Pyöreäreunainen yhdeksän lamellinen himmenninaukko tuottaa kauniin, pehmeän bokeh-efektin, joka on toivottavaa potrettikuvauksessa. Lyhyen, 45cm lähitarkennusetäisyytensä ansiosta myös yksityiskohtien lähikuvaus ja korostaminen on mahdollista.

Lämpimät ja kirkkaat kuvat

Pienestä ja kevyestä muotoilustaan huolimatta Samyang AF 45mm f/1.8 FE tuottaa erinomaisen korkealaatuisia kuvia. Sen optinen rakenne koostuu seitsemästä elementistä kuudessa ryhmässä. Kaksi asferista elementtiä ja ED-lasinen (Extra-low Dispersion) elementti optisten vääristymien välttämiseksi ja terävyyden varmistamiseksi koko kuva-alalla myös suurilla aukon arvoilla. Kuten muutkin Samyang AF-sarjan objektiivit, myös 45mm f/1.8 FE korostaa hienoisesti lämpimiä sävyjä, ominaisuus jota monet kuvaajat ovat jo pidempään arvostaneet. Samyangin edistynyt Ultra Multi Coating – pinnoite varmistaa kuville erinomaisen kontrastin ja kirkkauden jopa vaikeissa valaistusoloissa.


Hinta ja saatavuus:

Samyang AF 45mm f/1.8 FE toimitukset alkavat kesäkuussa ja sen suositushinta on 379,00 euroa.

Lisätietoja: info@focusnordic.fi


Ominaisuuksien yhteenveto

 • Kompakti 45mm objektiivi Sony FE / E kiinnityksellä
 • Valovoimainen (f/1.8), yhdeksän lamellinen pyöristetty himmennin
 • Sopii kinokoon kameroihin, toimii myös APS-C-kameroissa
 • Nopea ja hiljainen automaattitarkennus
 • Korkealuokkainen optinen rakenne asferisilla elementeillä ja ED-lasielementillä
 • Pehmeä ja kaunis bokeh


Samyang AF-objektiivit Sony E -kiinnityksellä

 • Samyang AF 14mm f/2.8 FE
 • Samyang AF 24mm f/2.8 FE
 • Samyang AF 35mm f/2.8 FE
 • Samyang AF 35mm f/1.4 FE
 • Samyang AF 45mm f/1.8 FE
 • Samyang AF 50mm f/1.4 FE
 • Samyang AF 85mm f/1,4 FE


Tekniset tiedot

Polttoväli: 45 mm
Maksimiaukko: 1.8
Kuvapinnan koko: 24 × 36 mm (kinokoon kamera). Sopii myös APS-C
Kiinnitys: Sony E / FE-kiinnitys
Tarkennus: Automaattitarkennus
Kuvanvakautus:
Ei
Optinen rakenne: 7 elementtiä / 6 ryhmää
Minimiaukko: 22
Minimitarkennus: 45 cm
Maksimisuurennos: 0.11x (1:9)
Himmennin lehtiä: 9
Suodinkoko: 49 mm
Pituus: 56,1 mm
Halkaisija: 61,8 mm
Paino: 162 grammaa
Mukana toimitetaan: Vastavalosuoja, linssin etu- ja takasuoja