Logotype for Focus NordicLogotype for Focus Nordic

Katujen kuningas - RICOH GR III Street Edition

Päivitetty: Julkaistu:

GR III on legendaarisen GR-sarjan, joka on yli 20 vuoden ajan tähdännyt korkeaan kuvanlaatuun ja helppokäyttöisyyteen, uusin malli. Näiden ominaisuuksien ja erikoissuunnittelun ansiosta tästä korkean suorituskyvyn kompaktikamerasta on tullut luotettava työkalu katuvalokuvauksessa. Tästä syystä lanseerasimme RICOH GR III Street Edition kameran, jossa on metallinharmaa viimeistely ja asfalttimainen pintakuvio yhdessä oranssinkeltaisen linssirenkaan kanssa. Rajoitetun 3500 kappaleen valmistuserän mukana toimitetaan pienikokoinen irrotettava etsin ja aitoa nahkaa oleva hihna. Molemmat on suunniteltu yksinomaan tyylillä, joka täydentää tätä painosta. Mutta jopa ilman uutta ilmettä, GR III tarjoaa aina korkealaatuisia kuvia kaikissa arjen tilanteissa.

Kameran runko on käsitelty metallinharmaalla viimeistelyllä vastaamaan katujen karkeaa asfalttia. Tyylikkään rakeinen tuntuma on muodostettu ruiskuttamalla toistuvasti kerroksittain pisaroita kameran rungon pinnoittamisen yhteydessä. Vaikkakin ulkonäkö on sileä, tämä erityinen rakenne auttaa parantamaan otetta kamerasta. Huomiota herättävä linssirengas tunnusmerkillisellä oranssinkeltaisella värillä korostaa ainutlaatuista muotoilua. Tämän lisäksi GR III Street Edition toimitetaan Special Limited Kit -sarjan kanssa, jonka mukana tulee pari eksklusiivista lisävarustetta. Pienikokoisessa ja irrotettavassa etsimessä on sama metallinharmaa pinta kuin rungossa. Päälle on painettu numero 28 oranssinkeltaisella korostamaan objektiivin polttovälin kinovastaavuutta, joka toimii täydellisesti katuvalokuvauksessa. Aidosta nahkasta valmistettu tummanharmaa käsihihna oranssinkeltaisella stopparilla täydentää sarjan.

Äskettäin lisätyllä "Full Press Snap" toiminnolla, suljin voidaan laukaista kosketusnäytöllä, peruuttamalla automaattitarkennus ja kohdistamalla tarkennus ennalta määritettyyn Snap Focus -etäisyyteen. Tämä mahdollistaa äärimmäisen reagointikyvyn ainutlaatuisten hetkien tallentamiseen, mikä on katuvalokuvauksen ydin ja korostaa GR III:n vahvuutta tässä luokassa. Lopullisena viimeistelynä luotiin alkuperäinen sammutusnäyttö, joka näyttää Street Edition -logon, kun kamera sammutetaan. 

Tämä kamera tarjoaa kaikki GR III:n vakiintuneet ominaisuudet: nopea ja helppo käyttöliittymä yhdessä korkean suorituskyvyn kamerassa ja täydellinen kuvanlaatu erittäin pienikokoisessa ja hyvin rakennetussa rungossa. Tämä tekee kamerasta paitsi täydellisen työkalun reportaasi- ja tilannekuvien ottamiseen, mutta myös luotettavan kumppanin kaikille niille, jotka haluavat tuoda intohimonsa valokuvaukseen kaduille päivittäin.

RICOH GR III STREET EDITION SPECIAL LIMITED KIT Sisältää:

  • 2x ladattava akku DB-110
  • Ulkoinen etsin GV-2 (SE)
  • Aito nahkahihna GS-2 (SE)

Saatavuus ja hinta

RICOH GR III Street Edition metallinharmaana on rajoitettu maailmanlaajuisesti 3500 kappaleeseen, ja se on saatavana heinäkuun puolivälistä 2020 alkaen. Suositeltu katuhinta on 1259,00 €

Saadaksesi lisätietoja ota yhteyttä info@focusnordic.fi

Tärkeimmät ominaisuudet

    • Rajoitettu painos, 3500 kpl.
    • Ainutlaatuinen väritys ja muotoilu
    • Mukana etsin, nahkahihna ja vara-akku
Avainsanat: PressRelease