Valokuvaus
Video

Myyntiehdot

Kuva: Kapser M de Thurah

Hinnoittelu

Ilmoitetut hinnat ovat nettohintoja. Pidätämme oikeuden välittömiin hinnanmuutoksiin olosuhteissa, jotka eivät ole meidän hallinnassamme. Esimerkiksi hinnanmuutokset toimittajiltamme, valuuttakurssien muutokset jne.

 

Maksuehdot

Kun asiakashakemus on hyväksytty, annetaan 30 päivän luottoaika. Eräpäivän jälkeen suoritetuista maksuista veloitetaan korkoa laskussa ilmoitetun koron mukaisesti.

 

Toimitus ja lähetys

Tilaukset, joiden määrä on suurempi kuin 700,00 € toimitetaan ilman rahtikustannuksia, valitsemallamme huolitsijalla. Muista kuin ilmaisista lähetystilauksista veloitetaan 16,00 € toimitus- ja jakelumaksu. Tiedustellun pikatoimituksen hinta veloitetaan todellisten toimituskulujen mukaisesti. Tähän sisältyy tavaroiden toimittaminen, jotka ovat erityisen suuria tai raskaita. Kaikki jälkitoimitukset toimitetaan ilmaiseksi.

 

Palautukset - Korvausvaatimukset ja vaihdot

Seuraavat vaatimukset ovat pakollisia Focus Nordicille lähetettävän palautuksen osalta:

  • Palautushakemukset on tehtävä kautta, ja Focus Nordicin on ne hyväksyttävä
  • Palautuksia ei hyväksytä täysin toimiville tuotteille - vain siinä tapauksessa, että Focus Nordic on lähettänyt väärän tuotteen
  • Palautuksia ei koskaan luovuteta fyysisesti Focus Nordicin edustajille
  • Veloitamme kaikki rahtikustannukset, jotka liittyvät palautukseen, joka on vastaanotettu ilman Focus Nordicin hyväksyntää
  • Korvausvaatimukset viallisista ja/tai virheellisistä tuotteista on tehtävä 8 päivän kuluessa vastaanottopäivästä

 

Kuljetusvahingot

Kuljetusvahinkojen tapauksessa:

  • Ilmoita vahingot suoraan kuljettajalle, joka toimittaa paketin, ja varmista, että se on dokumentoitu oikein. Tämän varmistaminen on tärkeää ennen lähetysten allekirjoittamista.
  • Toimita valokuva-aineisto vahingoittuneesta lähetyksestä
  • Lähetä korvausvaatimus osoitteeseen info@focusnordic.fi ja liitä mukaan kuvaus vahingoista, lähetysnumero, laskun numero ja liitä mukaan kaikki asiakirjat
  • Pidä kaikki pakkausmateriaalit jatkotutkimuksia varten.

 

Muita tietoja

Focus Nordic pidättää oikeuden muuttaa kaikkia tietoja mahdollisten painovirheiden, hintamuutosten, tuotetarjousten, varastotilanteiden tai poistomyyntien yhteydessä, mutta ei rajoittuen niihin, ilmoittamatta siitä etukäteen asiakkaalle.

Focus Nordic Knitter Business Park Kutojantie 6-8 FI-02630 Espoo Y-tunnus: 2654094-5

Etsi Google Mapsista

Valitse alue