alt=""

Muista minut
alt=""

Lehdistötiedote

2010-08-16

Tamron SP 70-300mm VC USD sai EISA palkinnon: Vuoden 2010–2011 zoomobjektiivi

Jo kahdestoista EISA palkinto Tamron zoomobjektiiville – viides perättäinen.

Uusi Tamronin zoomobjektiivi SP 70–300 mm F/4-5.6 VC USD tulee myyntiin parhaan kunniamaininnan saattelemana. Tunnettu ja arvostettu European Imaging and Sound Association (EISA) antoi Tamron SP 70–300 VC USD objektiiville "Vuoden 2010–2011 zoomobjektiivi" -palkinnon.

Objektiivissä on erittäin tehokas kuvanvakaajajärjestelmä, VC (Vibration Compensation),  ja aivan uusi tarkennusjärjestelmä, USD - Ultrasonic Silent Drive, - jotka molemmat ovat Tamronin itsensä kehittämiä.

Objektiivissa on käytetty uusinta, pitkän tuotekehityksen tuloksena syntynyttä, XLD (Extra Low Dispersion) lasia, joka mahdollistaa objektiivin erinomaisen optisen suorituskyvyn. SP 70-300mm F4-5.6 Di VC USD (malli A005) tarjoaa huippuluokkaan kuuluvan telezoom objektiivin suorituskyvyn. Uusi objektiivi kiinnostaa laajaa valokuvaajaryhmää.

EISA palkinnot jaetaan vuosittain parhaille tuotteille valokuvauksen, audiovisuaalisten laitteiden, videoiden ja kannettavien laitteiden luokissa. Palkintojen jaosta äänestää EISA (European Imaging and Sound Association). Tuomaristo koostuu noin 50 vaikutusvaltaisen ja johtavan lehden päätoimittajista ja teknisistä toimittajista. He edustavat 19 Euroopan maassa ilmestyviä valokuvaukseen, äänentoistoon, videoon ja kannettaviin laitteisiin erikoistuneita lehtiä. EISA palkinto tunnustetaan yhdeksi arvokkaimmista palkinnoista, minkä tuote voi saada omassa luokassaan. Nyt jaettu maineikas ja kansainvälisesti arvostettu palkinto on jo kahdestoista, jonka Tamron on saanut. Palkinto on jo viides perättäinen Tamronille, mikä korostaa Tamronin pyrkimystä kehittää korkealuokkaisia tuotteita kuluttajille.

EISA raadin perustelut:
"Tamron SP 70-300mm F4-5.6 Di VC USD on hyvin pienikokoinen ja helppokäyttöinen zoomobjektiivi. Sen suurin ansio on veitsenterävä kuvanlaatu, joka saa täyden kuvaruudun kuvat näyttämään keskikoon kalustolla kuvatuilta. Lähes äänetön tarkennusjärjestelmä tekee objektiivistä ihanteellisen sekä luonto- että katukuvauksessa. Erinomainen kuvanvakain mahdollistaa terävien ja yksityiskohtaisten kuvien saamisen helpommin niukassakin valossa."

Lisätietoja: Juha Korteniemi juha.korteniemi@focusnordic.fi

Focus Image Nordic on Suomessa toimiva valokuvausalan tukkuliike ja maahantuoja, joka sijaitsee Vantaalla. Valikoimaan kuuluu useita vahvoja tuotemerkkejä, kuten Panasonic, Pentax, Lowepro, SanDisk, Transcend, Steiner, Hähnel, Tamron, Swarovski, Velbon, Kenko, Metz ja Lensbaby. Lisäksi Focuksella on oma tuotelinja nimeltään Focus. Katso lisätietoa osoitteesta www.focusnordic.fi

Tamron Co., Ltd. on valokuvaus objektiivien, optisten komponettien ja  teollisuus optiikan valmistaja. Sony on yhtiön merkittävä omistaja, ja yhdessä molemmat ovat suunnitellet Sonylle suuren määrän objektiiveja. Yhtiö perustettiin 1950 ja sillä on tällä hetkellä noin  5 000 työntekijää.


 

Uutisarkisto