5 tapaa sisustaa Focus-kehyksillä

Hieno tapa koristella mitä tahansa huonetta on yksinkertaisesti ripustaa kehystettyjä valokuvia seinille. Focus-kehyksiä voi kuitenkin käyttää monella muullakin tavalla. Anna meidän opastaa sinut joidenkin niistä läpi!

Kehykset, joissa on valokuvia, maalauksia, muistoja tai lasten mestariteoksia, ovat täydellisiä lisävarusteita ainutlaatuisen henkilökohtaisen ilmapiirin luomiseksi kotiisi, työhuoneeseesi, toimistoosi tai minne tahansa muualle. Focus tarjoaa laajan valikoiman valokuvakehyksiä eri kokoja, värejä, materiaaleja ja lasityyppejä.

Haluaisitko luoda oman galleriaseinän julisteilla tai kenties tehdä kodin huoneista hieman persoonallisempia? Käymme läpi 5 ideaa siitä, miten sisustaa Focus-kehyksillä - siltä varalta, että inspiraatiosi kaipaa vauhtia.

 

1. Galleriaseinät

Tee kodin jokaisesta huoneesta energian ja inspiraation lähde oman kauniin galleriaseinän avulla. Sekä valokuvien että julisteiden kehystäminen seinälle on helppo tapa luoda hieno galleriaseinä.
Riippumatta siitä, onko se iso, pieni vai jossain siltä väliltä, galleriaseinän luominen suosikkipainatuksistasi, valokuvistasi ja taideteoksistasi voi kohottaa minkä tahansa huoneen tyyliä. Kehysten valinnassa on kyse henkilökohtaisista mieltymyksistä. Kehystä jokainen teos erikseen tai valitse sama kehys jokaiselle teokselle, jolloin tuloksena on yleensä hyvin siisti ja klassinen ilme. On monia tapoja asetella, eikä ole olemassa oikeaa tai väärää, joten anna mielikuvituksesi virrata.
2. Kehykset – ei vain seinille

Kokoa kehyksiä hyllylle tai kuvapenkkiin, jotta kotiisi saadaan kivaa taidetta. Se on niin helppo tapa koristella ja näyttää ilman, että seiniin tarvitsee tehdä reikiä. Niiden avulla voit myös helposti vaihtaa sisustusta vuodenaikojen, tilaisuuksien tai jopa vain mielialan mukaan.

Aseta valokuvia tai muuta haluamaasi helposti näkyviin ja vaihdettavaksi Focus kuva-telineeseen. Se sopii erinomaisesti esimerkiksi myös ruokalistaan, paikkakorttiin tai vastaavaan.

Käytä Focus Soulin kirjoitettavaa magneettitaulua valokuville, postikorteille, muistiinpanoille jne. Kummallakin tavalla helpotat entisestään niiden vaihtamista vuodenajan tai mielialan mukaan.


3. Sovita kotisi sisustustyyli

Sisustussuunnittelu voi olla melkoinen tehtävä jopa ammattilaiselle. Jokainen koti on erilainen, ja jokaisella kodinomistajalla on oma tyylitajunsa. Focus-valikoimasta voit valita kehyksiä eri materiaaleista, kuten puusta, muovista, komposiitista ja metallista. Kehyksemme voi ostaa myös monissa eri väreissä sisustustyyliisi sopiviksi. Meillä on kehyksiä mustina, valkoisina, harmaina, ruskeina ja myös hopean-, tammen-, kullan- ja pronssinvärisinä.


4. Mustavalkoinen on aina oikein

Jos sinulla on värikäs huone, mustavalkoisilla valokuvilla voit koristella ilman, että ne häiritsevät muuta sisustusta. Toisaalta, ehkä sinulla on minimalistinen huone, jonka haluat pitää yksinkertaisena, jolloin mustavalkoiset valokuvat ovat täydellinen valinta. Mustat kehykset ovat täydellinen lisä mustavalkoisiin valokuviin. Ne pitävät asiat siistinä ja järjestyksessä, mutta saavat silti valokuvasi erottumaan. Valkoiset kehykset ovat kauniita, ja käyttämällä yhteensopivia valkoisia kehyksiä ja mustavalkoisia valokuvia siitä voi tulla sekä siisti että erittäin tyylikäs. Tai ehkä haluat luoda siistin ja tyylikkään nykyaikaisen galleriaseinän mustavalkoisilla valokuvilla, joiden kehykset eivät sovi yhteen. Voit myös käyttää erilaisia passepartouteja korostamaan kuvaa.

5. Mieti, mitä kehystät

Kokonaiskuvaa kannattaa ehdottomasti miettiä. Ensisijaisesti sinun tulisi kuitenkin miettiä, miltä kukin vedos näyttäisi omassa kehyksessään. Tämän pitäisi vaikuttaa siihen, miten yhdistelet ja sovitat kehyksiä.
Haluatko vain kaksi kehystyyliä, mutta yksi kuva ei oikein sovi kumpaankaan? No, mieti, voisitko tehdä jotain hieman erilaista tuon kanssa. Se, miten itse asiassa sijoitat kehykset, on täysin sinun päätettävissäsi. Riippumatta siitä, miten teet sen, tärkeintä on, että pidät siitä.


Tilaa uutiskirje

Saat tiedon viimeisimmistä tuoteuutuuksista, inspiraatioista ja erikoistarjouksista.