Lisää tuotteet ostoskoriin ennen siirtymistäsi kassalle

Valokuvaus
Video

Mobiili

Älypuhelimessasi on kaikki, mitä tarvitset luodaksesi ammattilaatuista valokuva- ja videosisältöä. Oikeanlaiset tarvikkeet mahdollistavat 4K-resoluutioisten videoiden kuvaamisen missä ja milloin tahansa. Focus Nordicilla on laaja valikoima gorillapodeja, mobiili-gimbal-vakaajia, mobiilikäyttöön sopivia mikrofoneja, kiinnikkeitä, suotimia, objektiiveja selfietikkuja ja mobiilitulostimia sekä Androidin että Applen laitteisiin. Mobiilituotteiden valikoimaamme kuuluvat huippubrändit, kuten <a href="https://www.focusnordic.fi/tuotemerkit/zhiyun/" title="Zhiyun">Zhiyun</a>, <a href="https://www.focusnordic.fi/tuotemerkit/saramonic/" title="Saramonic">Saramonic</a> ja <a href="https://www.focusnordic.fi/tuotemerkit/lume-cube/" title="Lume Cube">Lume Cube</a>.

Lue lisää
Kuva: Mikkel Beiter

Älypuhelimessasi on kaikki, mitä tarvitset luodaksesi ammattilaatuista valokuva- ja videosisältöä. Oikeanlaiset tarvikkeet mahdollistavat 4K-resoluutioisten videoiden kuvaamisen missä ja milloin tahansa. Focus Nordicilla on laaja valikoima gorillapodeja, mobiili-gimbal-vakaajia, mobiilikäyttöön sopivia mikrofoneja, kiinnikkeitä, suotimia, objektiiveja selfietikkuja ja mobiilitulostimia sekä Androidin että Applen laitteisiin. Mobiilituotteiden valikoimaamme kuuluvat huippubrändit, kuten Zhiyun, Saramonic ja Lume Cube.

Älypuhelinten käyttöalue on valtava ja meillä on tarjolla suuri valikoima tarvikkeita, jotka tekevät kuvaussessioistasi vieläkin parempia. Mobiililaitteen gimbal-vakaaja tai jalusta tuo videoihisi vakautta ja sulavuutta. Älypuhelimeesi yhdistetty langaton mikrofoni tekee puolestaan äänenlaadusta kristallinkirkkaan. Valaistussetti tuo videoillesi ammattitason valaistuksen. Me Focus Nordicilla olemme omistautuneet auttamaan sinua luomaan parempia videoita ja tarinoita joka päivä.

Tilaa uutiskirje

Saat tiedon viimeisimmistä tuoteuutuuksista, inspiraatioista ja erikoistarjouksista.