Lisää tuotteet ostoskoriin ennen siirtymistäsi kassalle

Valokuvaus
Video

Kiikarit

Kiikareiden avulla pääset tutustumaan luonnon ihmeisiin. Focus Nordicilta löydät laajan valikoiman kiikareita, kaukoputkia, etäisyysmittareita ja kiikaritähtäimiä, joita voit käyttää tarkkaillessasi luontoa ja villieläimiä, lintubongatessasi, metsästäessäsi, vaeltaessasi, matkustellessasi, veneillessäsi, tähtiä katsellessasi ja urheilua seuratessasi. Valikoimassamme on tuotteita brändeiltä <a href="https://www.focusnordic.fi/tuotemerkit/focus-sport-optics/" title="Focus Sport Optics">Focus Sport Optics</a>, <a href="https://www.focusnordic.fi/tuotemerkit/kowa/" title="Kowa">Kowa</a>, <a href="https://www.focusnordic.fi/tuotemerkit/steiner/" title="Steiner">Steiner</a>, <a href="https://www.focusnordic.fi/tuotemerkit/celestron/" title="Celestron">Celestron</a> ja <a href="https://www.focusnordic.fi/tuotemerkit/ricoh-pentax/" title="Ricoh/Pentax">Ricoh/Pentax</a>.

Lue lisää
Kuva: Hans Strand

Kiikareiden avulla pääset tutustumaan luonnon ihmeisiin. Focus Nordicilta löydät laajan valikoiman kiikareita, kaukoputkia, etäisyysmittareita ja kiikaritähtäimiä, joita voit käyttää tarkkaillessasi luontoa ja villieläimiä, lintubongatessasi, metsästäessäsi, vaeltaessasi, matkustellessasi, veneillessäsi, tähtiä katsellessasi ja urheilua seuratessasi. Valikoimassamme on tuotteita brändeiltä Focus Sport Optics, Kowa, Steiner, Celestron ja Ricoh/Pentax.

Olitpa sitten lähdössä vaellukselle, purjehtimaan merelle tai vaikka safarille, löydät meiltä kiikarimallin, joka sopii sinulle ja tarpeisiisi. Yhdistä kamerasi tai älypuhelimesi kiikareihisi tai kaukoputkeesi ja vangitse näkemäsi. Digiscoping on täydellinen tapa taltioida ja jakaa kokemuksiasi.

Kiinnostaako tähtien katselu ja astronomian maailman taivaankappaleiden, planeettojen, Kuun ja muiden ihmeiden tarkkailu? Meillä on laaja valikoima tähtikaukoputkia, jotka täyttävät tarpeesi, olitpa sitten aloittelija tai kokenut teleskoopin käyttäjä

Tilaa uutiskirje

Saat tiedon viimeisimmistä tuoteuutuuksista, inspiraatioista ja erikoistarjouksista.