alt=""

Muista minut
alt=""

Lehdistötiedote

2017-03-06

Steiner juhlii 70-vuotistaivaltaan

Pressrelease image

Laadukkaista kiikareistaan tunnettu saksalainen Steiner juhlii 70-vuotisjuhlavuottaan. Karl Steinerin, toisen maailmansodan jälkeen vuonna 1947, perustama yritys on yksi optisen alan kärkinimiä. Steinerin omistautuneisuus tuotteidensa laadun kehittämiseen, kestävyys ja innovaatio ovat edelleen yrityksen peruskiviä.

Steiner-kiikarit

Steiner on jo vuosia ollut synonyymi kestäville kiikairelle. Steinerin kiikarit on alusta asti suunniteltu kestämään suolavettä ja kovaa käyttöä, kuten iskuja ja kosteutta. Optisessa suunnittelussa on keskitytty erityisesti valovoimaisuuteen ja suorituskykyyn huonoissa olosuhteissa. Näiden ominaisuuksien ansiosta Steiner-kiikarit ovatkin niin viranomaisten, kuin tavallisten retkeilijöidenkin suosiossa.

Steiner – virstanpylväät

  • 1967 – Makrolon™ -suojakuoret. Aikanaan käänteentekevää materiaalia käytetään nykyään lähes kaikissa laatukiikareissa.
  • 1973 – Maailman ensimmäiset typpitäytetyt kiikarit. Samaa tekniikkaa käytetään tänä päivänä vedenpitävissä kiikareissa ehkäisemään linssien huurtumista.
  • 1979 –Maailman ensimmäiset kiikarit sisäänrakennetulla kompassilla. Commander-kiikarit ovat säilyttäneet asemansa merenkävijöiden suosikkina tähän päivään asti.
  • 1988 – Uudenlainen optiikka ja pinnoiteteknologia lasersuojauksella (laser protection filter).
  • 2006 – Ensimmäiset kiikarit nanopinnoitteella.
  • 2013 – Maailman ensimmäiset kiikarit, Commander Global, jonka kompassi toimii sekä pallon pohjois- ja eteläpuolella.

Lisätietoa: info@focusnordic.fi

Lue lisää

Uutisarkisto