Valokuvaus
Video ja dronet

Näin luot mielenkiintoisia ja mukaansatempaavia videoita

2021-01-21

Tubettajan parhaat vinkit mielenkiintoisten ja koukuttavien videoiden tekoon

Tutustu paremmin Peter Lindgreniin

Tubettajien suosio kasvaa kasvamistaan, mutta matka menestykseen vaatii opiskelua ja työtä. Kaikkien ei kuitenkaan kannata tehdä samoja virheitä, joten kysyimme menestyneeltä tubettajalta hänen tärkeimmät vinkkinsä.

Yksi YouTube-yhteisön nousevista tähdistä on Peter Lindgren Ruotsista. Hän aloitti valokuvaamisen neljä vuotta sitten tarvitessaan kuvia omalle vaatemerkilleen.

Kiinnostus kuvaamista kohtaan kasvoi ja oman YouTube-kanavansa hän aloitti vuonna 2017. Nykyään Peterillä on useita satoja tuhansia seuraajia, ja lukumäärä kasvaa päivittäin. Hän lataa viikottain kanavalleen uusia videoita. Tähän mennessä useat miljoonat katsojat ovat nähneet hänen inspiroivia videoita elokuvien tekemisestä!

1. Luo tarina

Videon ei tarvitse olla monimutkainen tai erityisen syvällinen katsojan mielenkiinnon saamiseksi, mutta siinä täytyy olla selkeä tarina. Ennen kuin aloitat, luo karkea kuvakäsikirjoitus, joka sisältää alun, keskikohdan ja lopun.

 

2. Hyvällä äänenlaadulla on merkitystä

Mielestäni yksi tärkeimmistä seikoista hyvän tarinan kertomisessa ei ole pelkästään miten se on kuvattu, vaan myös se, kuinka hyvältä ääni kuulostaa. Kannan laukussani aina hyvää mikrofonia, sillä se on jotain mikä voi parantaa videon laatua huomattavasti. Löydä SARAMONIC BLINK 500 WIRELSS SYSTEM FOR IPHONE täältä. 

 

3. Erinomainen valotus ND-suotimilla

Vlogeja tai videoita kuvatessa on yksi tärkeimmistä asioista valotuksen oikeat asetukset. Liikkeellä ollessa on hyvä pitää mukana säädettävä ND-suodin, jonka voi kiinnittää kameraan, jotta voit kuvata turvallisesti isolla aukolla oli sitten aurinkoinen kesäpäivä tai pilvistä. Isolla aukolla (pieni f-luku) saat taustan nätisti bluriksi. Löydä NISI KIT STARTER III 100MM SYSTEM V6 täältä. 


Valokuva: Eric Rousset 

 

4. Valitse kuvakulmasi

YouTube-vlogien kuvaamiseen ei ole luultavasti parempaa lisävarustetta kuin GorillaPod. Kameran asettaminen ja kiinnittäminen mihin tahansa antaa sinulle erilaisia kuvakulmia, joiden avulla voit tehdä videoistasi mielenkiintoisempia. Löydä JOBY GORILLAPOD BALLHEAD 3K PRO täältä. 


 

Opi lisää Peterin YouTube-kanavalla:

 

 

 

Valitse alue